Nevşehir Ak Parti İl Teşkilatı ve Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şubesine  ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında Yönetim kurulu üyeleri ve icra kurulu üyeleri, işyeri ve ilçe temsilcileri hazır bulundu.


Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat  "İlk olarak güçlü yapısı ile Nevşehir Sağlık Sen olarak Sizlerin huzurunda bize teveccüh gösterip üye olan arkadaşlarımıza şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederken onların bizlere duyduğu güvene layık olmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Ülkemizde Sağlık alanında hasta memnuniyeti Türkiyede % 78 civarında iken ilimizde bu oran %90 civarında.

Ancak bu memnuniyetin sürdürülebilmesi için çalışan memnuniyetininde aynı oranda yükseltilmesi lazım. Bu bağlamda siz değerli siyasetçilerimize görev düşmektedir. Yıpranma payının verilmesi, ek ödemedeki adaletsizliğin düzeltilmesi, ek ödemenin emekliliğe yansıtılması ve lisans tamamlama gibi sosyal hakların iyileştirilmesi için önümüzdeki dönemde desteklerinizi beklemekteyiz.

Ayrıca önümüzdeki 1 Kasım Erken Genel seçimin hayırlar getirmesini temenni ederken eski Türkiye özlemi içerisinde olanlara Allah fırsat vermesin" dedi. Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz ise; "Ak Parti hükümeti Sağlık başta olmak üzere bir çok alanda devrim niteliğinde iyileştirmeler yaptı. Hasta memnuniyeti yüzde seksenlere yükseldi. Geçmiş hükümetler dönemindeki Eczane kuyrukları, hastane kapılarından kovulmalar, bıçak paraları vs hep tarihe kavuştu. Türkiyede ve ilimizde sağlık yatırımları gözler önünde. İnşaallah sağlık çalışanlarınında sosyal haklarının dahada iyileştirilmesi için önümüzdeki dönem çaba sarf edeceğiz. Nevşehir Sağlık Sen olarak taleplerinizi bir dosya haline getirerek bizlere sunarsanız bizde çalışmalarımızda elimizden gelen yardımı yaparız. Önümüzdeki seçimin tüm ülkemize ve memleketimiz Nevşehir'e hayırlar getirmesini dilerim. Şunu asla Unutmayalım ki 1 Kasım Genel seçimleri gerçekten çok önemli. Bu yüzden Sen Ben Yok Türkiye Var " dedi.

Daha sonra Nevşehir Kamu Hastahanesinde taşeron yoluyla hizmet veren hemşerilerle bir araya gelen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri sorunlarını dinleyip , fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletterek 1 Kasım Erken Genel seçimlerinde AK Parti için destek istediler. AK Parti Heyeti Karşılıklı istişareden sonra ayrıldılar.