NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Kadın Kolları Teşkilatı yılın bir günü değil, sürekli engellilerin yanında olmak niyetinde.

Geçtiğimiz gün Nevşehir merkezde faaliyet gösteren özel bir engelli rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Kadın Kolları Teşkilatı engellilerin sorunlarını dinledi, onlarla bire bir ilgilendi.

CHP Merkez ilçe başkanı Semasi Yücel’in yanı sıra Avanos ilçe başkanı Alper İbaş’ın da katıldığı engelli rehabilitasyon merkezi ziyaretinde engellilere verilen rehabilitasyon hizmetlerini de yerinde görme fırsatı elde eden Cumhuriyet Halk Partililer bu ziyaretleri yıl içerisinde sürekli olarak yapmayı planlıyor.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partili kadınların Nevşehir’de önemli bir projeye imza attıklarına dikkat çeken CHP Avanos ilçe başkanı Alper İbaş, Türkiye’de engellilerin önünde birçok engel bulunduğunu ve bu engellerin Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında bir bir ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

İbaş, “Genelde bugüne kadar siyasi partiler kuru bir şöyle bir kuru mesajla geçiştirirler engelliler haftasını. Bir basın bildirisi yayınlanır. Nedense bu tür ziyaretler insanlarımıza zor geliyor. Ama biz CHP İl ve ilçe örgütleri olarak bu işe daha önce başlamıştık. Engellilerimizin, yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Daha önce huzurevi ziyaretleri de yapmıştık. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları başkanlığımız bu konuda aktif çalışmalarda bulunuyor ve bulunmaya da devam edecek. Biz yıl da bir kez değil sürekli olarak bu tür engelli ve yaşlı merkezlerini ziyaret etmeye devam edeceğiz. Hepimiz biliyoruz ki engellilerin ne yazık ki ülkemizde önlerinde birçok engel var. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında bu engeller ortadan kaldırılacak” dedi.