FİB Haber Merkezini ziyaret eden CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Av.Murat Boz'u FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uysal karşıladı.

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Av.Murat Boz Ürgüp ü yeniden önce Kapadokya sonra dünya markası yapacaklarını belirterek seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlere CHP’ni temsilen Ürgüp’den katılacak olan Av.Murat Boz FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret etti.

UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesinde korumaya aldığı Kapadokya’nın merkezi olan Ürgüp ün tümüyle 1. derecede doğal ve kentsel sit alanı olmasından kaynaklanan tüm sorunları, turizm endüstrisi içinde faaliyet gösteren işletmelerin sorunlarını çok iyi tahlil ettiğini, çözümler için de gerekli projelerinin hazır olduğunu belirten Boz, çalışmaları ile Ürgüp’deki işletmelerin daha kârlı ve verimli çalışacağını, imar planı uygulamasından kaynaklanan sıkıntıların sona ereceğini, istihdamın artacağını ve insanların daha mutlu olacağını belirtti.

Av.Murat Boz, seçilmesi halinde herkese eşit mesafede, aynı değeri vererek tarafsız, şeffaf ve denetime açık bir yönetim örneği sunacağını genç ve dinamik ekibiyle her sorunun mutlak takipçisi olacağını, kısa sürede Ürgüp'ün hak ettiği ‘’Marka Kent’’ olacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Uysal da seçimlerin Ülkemiz Nevşehirimiz ve Ürgüp ümüz için hayırlar getirmesini dileyerek Seçimlerde Sayın Boz'a başarılar diledi.