AK Parti Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, mazbatasını alarak seçilmiş Belediye Başkanı olarak görevine resmen başladı.

Derinkuyu Adalet Sarayında düzenlenen mazbata töreninde AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İlçe Başkanı Hakan Demir ve partililerin yanı sıra belediye çalışanları katıldı.

Seçim kurulu başkanına teşekkür eden Belediye Başkanı Aksoy, aldığımız mazbatanın Derinkuyu ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, burada yaptığı konuşmada, Derinkuyu halkının büyük desteğiyle seçildiğini, kendisini destekleyen herkese şükranlarını sunduğunu söyledi.

Bülent Aksoy, daha sonra Milletvekilleri Açıkgöz, Menekşe ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Derinkuyu Belediyesi'ne geçti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: “Suyu derin, gönlü zengin aziz Derinkuyu’muz Kazandı”‬ dedi.

Milletvekili Açıkgöz konuşmasının devamında; ‪“Derinkuyu Belediye Başkanımız Bülent Aksoy ile Gönül Belediyeciliği’ne kavuştu. Vakit, Derinkuyu’muza gece gündüz demeden hemşerilerimizle el ele gönül gönüle, AK teşkilatımızla birlikte hizmet etme vakti. Hayırlı olsun. Derinkuyu’muzu çok önemli sanayi, tarım ve hayvancılık ile büyüyen bir ilçe yapabilmek için çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Derinkuyulu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Fedakar AK teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Kazanan Derinkuyu.” dedi.

İşte Milletvekili Açıkgöz'ün açıklaması Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!