Gizligider’in Tahmini Tuttu

NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider’in seçimin bir gün öncesindeki seçim tahminleri tuttu. Ak Parti Nevşehir Merkezde oylarını tahmin edildiği gibi artırdı.

Gazeteci Ali Çamur’un hazırlayıp sunduğu Kapadokya FM’de Haber Panorama Programına konuk olan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “Elimizde çok farklı araştırmalar var ve 2009 Yerel Seçimlerinin çok ilerisindeyiz. Seçimlerde herkesin traşı önüne düşecek” demişti.

Seçim çalışmalarında Ak Parti heyeti olarak hiç mi tepki ile karşılaşmadıkları sorulan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, bir galericiler sitesinde bir çak esnafın Nevşehir’in burun kıvırma niteliğinde değerlendirilebilecek tavrı ile Hayırlısı Olsun cümlesi dışında hiç tepki ile karşılaşmadıklarına dikkat çekti.

“Genel İtibariyle icraatlarımızdan ve Başbakanımızdan memnun vatandaş” diyen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, MHP İl Başkanının seçimin birkaç gün öncesinde Ak Parti’nin Nevşehir’de seçimi maniple etmek amacıyla bir anket sonucu yayınlayacağı konusundaki soruya ise “Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yok. Zira bize gelen anket sonuçları yanılmıyorsam onlara da gelmiştir” ifadesinde bulundu.