Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve NTSO ve GTİ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ; “Nevşehir halkı vatanına milletine sadık ve ilde görev yapan kamu görevlilerine sahip çıkan bir millettir. Bizlerde Nevşehir Ticaret Odası olarak tüm üyelerimiz ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığımızın destekçisi olacağız. Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile geçmişte işbirliği içerisinde çalışılarak başarılı işlere imza attık. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ile de beraber ülkemiz ve ilimiz için başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Görevine yeni atanan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol’a başarılar dileyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; İl Jandarma Komutanımız olarak göreve başlayan Jan. Kıd. Albay Hüsamettin EROL’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Kurulduğu günden bugüne kadar her zaman gururumuz olan jandarma teşkilatımızın ilimizde yaptığı çalışmalar bundan önce olduğu gibi hız kesmeden devam edecektir." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ise, “İnşallah işbirliği içerisinde vatandaşlarımızın da desteğiyle görevimizi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum. Bugün bizleri ziyaret eden Nevşehir Milletvekili Sayın Yücel Menekşe ve NTSO ve GTİ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'a çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.