Uluer’den Ak Parti ve MHP’ye Oy Esprisi

NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığını ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Yavuz Uluer, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş’in yer aldığı Büyük Birlik Partisi heyetini Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı ile Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ağırladı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Yavuz Uluer, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol’a adaylığı konusunda hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı ise BBP Heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu arada ziyarette gerçekleştirilen bir espri ise dikkat çekiciydi. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Yavuz Uluer, Nevşehir’de 50 bine yakın oyları bulunduğunu, bu oylardan bir bölümünü Ak Partiye, bir bölümünü de Milliyetçi Hareket Partisine vererek ne kadar açık gönüllü bir parti olduklarını seçimde göstereceklerini söyledi.Uluer,Biz Türkiye de olduğu gibi ilimiz Nevşehir de de herkesin sevdiği saydığı ikinci partisi konumunda gösteriliyor.Buna kimsenin diyeceği yok sanırım o zaman 50 Bin tahminim aslında iyimserlik yaklaşımı çünkü en az 50 Bin. Eğer ki MHP li ve AK Partili hemşehrilerimiz bu defa ikinci gönüllerinin partisine oy verirlerse o zaman Bu sefer Nevşehir Belediye başkanlığını kazanmamız hiçte süpriz sayılmamalı...

Uluer’in bu sözleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taşçı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol tarafından gülümsemelerle yanıt buldu.