İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adayları Musa Ertaş, Fatih Mehmet Şahin ve Hüseyin Sevindik, Ürgüp ilçesini ziyaret etti.
Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adayları Musa Ertaş, Fatih Mehmet Şahin ve Hüseyin Sevindik partilerine destek istedi.

İlk olarak Ürgüp muhtarlar derneğini ziyaret eden İyi Parti adayları ardından ilçe esnaflarını dolaşarak 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerde destek istediler.

Ertaş, “Kapısını çalmadığımız kimse kalmayacak” dedi.

Bölmeye değil birleştirmeye, bozmaya değil yapmaya ve Milletimize hizmete talip olduklarını belirten Milletvekili Adayı Musa Ertaş, ziyaretlerinde halkın gösterdiği teveccühlerden son derece memnun olduğunun altını çzidi. İYİ Parti'nin Türkiye siyasetine yeni bir soluk getirdiğini söyleyen Musa Ertaş, "gecegündüz durmadan çalışarak İYİ Parti'nin ülkemizi feraha çıkaracak projelerini halkımıza anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

İyi Parti Nevşehir 2.Sıra Milletvekili adayı Fatih Mehmet Şahin de Tek derdimiz ülkemiz ve Nevşehir. Kimin elini sıkıyorsak ah işitiyoruz. İşsizlik başını almış gidiyor. Esnaf perişan durumda. Tarım ve hayvancılık bugün dibe vurmuş durumda. Sağlıkta ve turizmde istediğimiz seviyeye hiçbir zaman ulaşamadık. Bunların çözümü için İYİ Parti kadroları olarak yollara düştük” dedi.

İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat'ta, Türkiye’nin gerek ekonomi gerekse dış politikada yaşadığı sıkıntılara İYİ Parti kadrolarının dur diyeceğini belirterek, Nevşehir'in de hak ettiği yatırımlara İYİ Parti iktidarıyla kavuşacağını ifade etti. 

İyi Parti heyeti İftardan sonrada Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünü ziyaret ettiler.