AK Parti Nevşehir 26.Dönem Milletvekilleri Ezc.Mustafa AÇIKGÖZ ,Av.Murat GÖKTÜRK ve Av.Ebubekir GİZLİGİDER Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek kentin sorunlarını iletip, destek istedi.

     Kalkınma Bakanlığı’nda gerçekleşen görüşmede; Niğde – Gölbaşı otobanı, hızlı tren ve ileride ayrıntıları açıklanacak dev sulama projeleri ele alındı.

Nevşehir Milletvekilleri Projelerimizin takibini gerçekleştiriyoruz. Bugün de Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz ile Nevşehir’i ele almak için bir araya geldik” diye konuştular.

TBMM Divan Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, “Milletvekili arkadaşlarımızla beraber sürdürdüğümüz çalışmalar Kalkınma Bakanlığı nezdinde devam etmektedir. Bu bağlamda en son olarak Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı ziyaretimizde Nevşehir’in acil önem arz eden meseleleri hakkında gayet olumlu ve Nevşehir için kazanımlarla dolu istişarelerde bulunduk, destek aldık.

Bugün itibariyle her yönden gelişen ve büyüyen Nevşehirimizin, demografik, işgücü ve turizm anlamında sahip olduğu ciddi potansiyelinin değerlendirilmesi noktasında neler yapılabileceği somut projeler bazında ele alınmıştır. Bu manada bir taraftan daha önceden başlattığımız çalışmaların tamamlanması, diğer taraftan da yeni projelerin hayata geçirilmesini arzulamakla beraber, ilimizin her alanda gelişimine katkı sağlamaya çalışmaktayız” dedi.

Açıkgöz, şöyle devam etti:

“Son yıllarda Nevşehirimizin her alanda gelmiş olduğu nokta, daha önce hayal bile edilemeyen, yapılamaz denilen kalkınma hamleleri, alt yapı ve üst yapı hizmetleriyle bölgemizde bir cazibe merkezi olmak için, durmadan ve yılmadan kalkınmak için her ne gerekiyorsa azami gayreti göstermeye devam ediyoruz. Özellikle; ilimiz ve ilçelerimiz genelinde geliştirilen projeler ve yatırımların en hızlı ve uygulanabilir şekilde hemşerilerimizin hizmetine sunulması için gerekli olan her ne varsa yapılacağının desteğini Kalkınma Bakanımız’dan almış bulunmaktayız. İlimiz ve ilçelerimizde hayata geçirilen tüm projelerle daha modern ve kaliteli hizmet için durmadan çalışacağımızı ifade eder, başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz, tüm milletvekilli arkadaşlarımız, sayın Valimiz ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunar,  tekrar bu güzel projelerin değerli hemşerilerime ve Nevşehir'imize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.