NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin Kasabasında Milliyetçi Hareket Partisinin belediye başkan adayı olan Ercan Selvi, yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanmaları durumunda öncelikle belediyeyi halka rağmen değil halka istişare yaparak hizmet yapan bir yapıya kavuşturacaklarını söyledi.

Nevşehir’de uzun yıllar Köy Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Merhum Sait Selvi’nin Tatlarin kasabasına önemli çalışmalarının bulunduğuna değinen Tatlarin MHP Adayı Ercan Selvi, kasaba da ev kadınlarının ev ekonomilerine katkı sağlamasının önünü açacaklarını, turizm ve tarım konularında da önemli yatırımlara imza atmayı planladıklarını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tatlarin Belediye Başkan Adayı Ercan Selvi, “45 Yaşındayım ve hayatımın 40 yılının bu kasabada geçirdim. Hizmet kökenli bir aileden geliyorum. Amcam Merhum Nevşehir eski köy hizmetleri müdürü Sait Selvi döneminde kasabamıza önemli hizmetler yapıldı. Allah’ın izniyle bende amcamın yolundan giderek Kasabamıza önemli hizmetler kazandırmayı istiyorum. Belediyemizi halka çalışır hale getireceğiz. Halkımızla istişare yaparak, halk meclisini oluşturarak belediye çalışmalarına yön vereceğiz. Kasabamızı özel teşebbüse açacağız. Belediye olarak bunun alt yapısını oluşturacağız. Şu anda kullanılmayan briket ocağımızı faaliyete geçireceğiz. 15 kişinin istihdam edilebileceği bu fabrikamızı hayata geçireceğiz. Kasabamızda ev kadınlarımızın ekonomiye katkı sağlayabileceği çalışmalarda bulunacağız. Tatlarin kasabası turizme açık. Ama kasabamızı turizme kazandıracağız. Özel teşebbüs marifetiyle yer altı şehrimiz civarında hediyelik eşya dükkanları oluşturacağız. Yöremizde olduğu gibi yer altı depoculuğunu geliştireceğiz. Bu sayede kasabamızda işsizliği önlemek istiyoruz” dedi.