AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Umut Ergül,, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı kutlama mesajında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Umut Ergül, “Bugüne gelmemizde emeği geçen en az anne ve babamız kadar kadirşinaz çok kıymetli öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutlar saygı ve hürmetlerimi sunarım” dedi.

“Siz değerli öğretmenlerimiz dünyanın en zor ama en kutsal ve en zevkli görevini yürütmektesiniz. Çünkü sizler insan yetiştiriyorsunuz. Yeni nesil sizlerin eseri olacak. Allah yar ve yardımcınız olsun” diyen Umut Ergül şöyle konuştu:

“Öğretmenler, yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren, ülkemizin aydınlık geleceği için özveriyle çalışan çok kutsal ve onurlu bir mesleği icra ederler. Yüce Yaratanın Peygamberimize 'oku' şeklindeki emri, 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' diyen ilmin kapısı Hz. Ali’nin düsturu ilmin, okumanın ve okutmanın önemini yeterince açıklamaktadır.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor; mutlu, başarılı ve huzur içinde bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit düşen, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükranla yad ediyorum.”