AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. H. Yaşar Oğuz genel seçim süreci ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Oğuz açıklamasında “AK Partinin, yeni Türkiye için üzerinde önemle durduğu hedef, 400 milletvekili, anayasa değişikliği ve başkanlık sistemidir.

Türkiye’nin prangalarından tamamen kurtulması, siyasi istikrarsızlık ve geçmiş koalisyon hükümetleri özlemi içerisinde yanıp tutuşanların, iç ve dış şer güçlerin oyunlarının bozulması için yani yeni ve çok daha güçlü bir Türkiye için atılması gereken, en büyük adım olacaktır. Bu durum ülkemizin geleceği açısından hayati durum arz etmektedir. İlimiz ölçeğinde ise, birlik ve beraberliğin çok güçlü olması gerekir.

Bunu da ben bilirim mantığı veya sen ben değil, vicdan ve değer yargısı her zaman ön planda tutularak, sahada, gönüllerde, samimiyetimizle, kardeşlik hukuku çerçevesinde, ortak aklı arayarak, milletimizle kucaklaşarak, güçlü istişarelerle ve beraberinde ekonominin enstrümanlarını harekete geçirmek suretiyle, Nevşehir için herkesimle birlikte taşın altına koyarak, projeler ortaya çıkararak, gönül alarak yapmak durumundayız.

Bu bağlamda, bu davaya büyük emekler vermiş, AK Parti çatısı altında, Nevşehir adına bir çok büyük projenin içerisinde olmuş, bu değişim ve dönüşümün mimarı, bu kutlu davanın ve hareketin lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la siyaset yapmanın ayrıcalığını yaşamış, şimdiki AK Parti genel başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile beraber 2023 hedefi ile Nevşehir’in bir evladı olarak tecrübemle, Nevşehir’ime, Ak Partimle hizmet etmek düşüncesi ile bu yola Allah’a sığınarak çıktım. Allah nasip ederse, birlik ve beraberlik resmimizi vatandaşlarımızla gönül gönüle sahada vereceğiz. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Selam ve saygılarımla Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.