Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Acerler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Acer'e Çat Gençlik ve Spor Kulübünün 50 sırt numaralı formasını takdim etti.

Çat Belediye Başkanı ve Çat Gençlik ve Spor Kulübü Fahri Başkanı Kamil Duru ,Nevşehir'in gururu ve önemli yatırımcılarından Acerler Grup'u ziyaret ederek Çat Spor kulübüne forma sponsoru olarak sağlamış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

" Başkan Duru , Acerler Gruba Forma Hediye Etti "

Çat Belediye Başkanı ve Çat Gençlik ve Spor Kulübü Fahri Başkanı Kamil Duru daha sonra Acerler Grup Adına Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Acer'e 50 sırt formalı formasını hediyesini etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acerler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Acer de açıklamasında, Nevşehir in sosyal kültürel ve ekonomik sorunlarında çözümün bir parçası olmak için elimizden gelen fedakarlıkları yapıyoruz. Bu şehir bizim. Tüm Köyü beldesi ilçesi tüm Nevşehir i kucaklayan bir düşünceyle, Gençlerimizi spora teşviki için Acerler Grup olarak üzerine düşeni şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacağız dedi.