Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, Nevşehir’de karşılaştığı Harran Üniversitesini 81-64 yendi.   

Nevşehir Damat İbrahimpaşa Kapalı Spor Salonunda Pazar günü gerçekleştirilen karşılaşmaya; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Üniversitesi akademik ve idari personelinin yanı sıra yoğun bir katılım oldu.

Karşılaşma öncesi Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, günün anısına Harran Üniversitesi Kulüp Başkanına plaket takdim etti.    

Hayatını kaybeden üniversitemiz hayırseverlerinden merhum Veli Dirikoç anısına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı oyuncuları tarafından Harran Üniversitesi oyuncularına karanfil verildi.

Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen maç sonunda Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, Harran Üniversitesini 81-64 yendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, maç sonunda Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basket Takımını ve teknik heyetini elde ettikleri galibiyetten dolayı tebrik etti.