Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta yer alan temsilcimiz Kapadokya Göremespor, sezonun 13. haftasında Ceyhanspor ile deplasmanda  karşılaştı. Kapadokya Göremespor, rakibi Ceyhan Spor’u deplasmanda 1-0 yenerek grupta çıkışını sürdürdü.

Ceyhan İlçe Stadı’nda oynanan Maçı Afyon Bölgesi’nden engin Atmaca yönetti. 

İlk yarının 25.dakikasında oyuncusu Kırmızı kart gören Ceyhan Spor 10 kişi kaldı. Karşılıklı ataklar sonuç vermeyince maçın İlk yarısı 0-0'lık skorla bitti.  İkinci yarının 52. dakikasında Kapadokya Göremespor'da bu kez Beytullah Çamurlu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Her iki takımda kalan sürede 10'ar kişi oynamak zorunda kaldı. 90.dakikaya 0-0 eşitlikle girilirken Karşılaşma bu sonuçla bitecek diye beklenirken Kapadokya Göremespor'da maçın yıldızı Mehmet Becerir sahneye çıktı ve attığı muhteşem golle tabelaya 1-0'ı yazdırdı. Kalan sürede başka gol olmayınca Kırmızı-Beyazlı ekibimiz güçlü Ceyhan deplasmanından 1-0 lık altın değerinde galibiyetle dönerek ilk yarıyı mutlu tamamladı. Bu sonuçla Kapadokya Göremespor topladığı 19 puanla iki basamak yükselerek 6.sıraya çıkarken, rakibi Ceyhanspor ise 17 puanla 9.sıraya geriledi. Ligin ilk yarısı tamamlanan Bal liginde 20 Ocak 2019 tarihine kadar ara verilecek.

Kapadokya Göremespor daha ilk sezonunda Ligin ilk yarısını 6.sırada kapadı...

Başkanı, Yönetim Kurulu, Teknik Direktörü, Oyuncusu ile Nevşehir ve Kapadokya bölgesini en güzel şekilde temsil eden Kapadokya Göremesporumuzu yürekten kutluyoruz.

Temsilcimiz Kapadokya Göremespor ligin ikinci yarısının ilk maçını deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak.

İşte Bal Ligi. 5. Grup'ta 13. Hafta sonuçları

Arsuz Karaağaç 0 – Mut İ. Yurdu 2

Kırıkhanspor 1 – Adana Vefa 1

Ceyhanspor 0 – K. Göreme 1

Aksaray Bel. 0 – Silifke Bel. 0

İçelspor 3- 1970 Hisarspor 0

Talasgücü Bel. 2 –  İskenderun 1

Kadirli Demir 1 – A. Kiremithane 2

14. Hafta- 20 OCAK -14.00

Kiremithane- İskenderun Bel.

Talasgücü Bel.-1970 Hisarspor

İçelspor-Silifke Belediyespor

Aksaray- Kapadokya Göreme

Ceyhanspor- Adana Vefa 01

Kırıkhanspor- Mut İ.Yurdu

A. Karaağaaç- Kadirli Demir

Haber:Mustafa Ferveren