Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, Nevşehirli futbolseverleri hafta sonunda oynanacak olan BAL Ligi baraj maçına davet etti.
Amatör lig Şampiyonu Çat Gençlik Spor ile Bölgesel amatör ligde ilimizi 5 sezondur temsil eden Nevşehir Spor GK takımlarının karşı karşıya gelecekleri Baraj maçı 24 Nisan Pazar günü Saat 15.00 da Gazi stadyumunda oynanacak.
İki takımın iddialı olarak çıkacağı maçın dostluk, beraberlik ve centilmence geçmesini beklediklerini söyleyen Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, adeta bir futbol şöleni şeklinde geçmesi beklenen maçın futbolseverlerin de yoğun ilgisiyle hak edenin kazandığı bir müsabaka olarak geçmesini arzu ettiklerini dile getirdi.
Müsabaka öncesinde her iki takıma da başarılar dileyen Futbol İl Temsilcisi Karaca, “Nevşehir’imizi önümüzdeki sezon bölgesel amatör ligde temsil edecek olan ekibimizin belirleneceği ve futbol şöleni şeklinde geçmesini arzu ettiğimiz bu önemli maça tüm futbolseverleri davet ediyorum. Gazi stadında oynanacak müsabakanın kazananın kardeşlik ve dostluk olması en büyük dileğimiz. Maç öncesinde ve sonrasında herhangi bir gerginliğe meydan verilmeden ilimizi BAL liginde temsil edecek olan ekibimizin belirlenmesini bekliyoruz. Her iki takımın yöneticilerine, futbolcularına da şimdiden başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.