Kocaeli Stadyumu'nda oynanan ve Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor'un 1-0 üstünlüğüyle biten Ergene Velimeşe Spor - Nevşehir Belediyespor maçı sonrası olaylar çıktı.

Maç çıkışı gerginlik.. 
Edinilen bilgilere göre; Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte Nevşehirli bir taraftarın henüz belirlenemeyen bir sebeple bir grup Polis ile gerginlik yaşanırken, maç çıkışı da hareketli dakikalar yaşandı.

Stadyumdan çıkan bir grup Nevşehirli taraftar güvenliği sağlayan polis ekipleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın dozu artınca bir grup polis ekipleri ellerinde cop ve sopalarla Nevşehirli taraftarları stadyumdan uzaklaştırdı. Hayır mübarek ramazan gününde Polisin sert kullandığı o görüntüler açıkcası hiç yakışık almadı. Olaylara vesile olanları KINIYORUZ...

4 Kişi yaralandı...

Polisin müdahelesi sonrası ilk belirlemelere göre 2'si İstanbul'da yaşayan gurbetçilerimizden 2'si de Nevşehir'den toplam dört taraftar yaralandı. Gözaltına alınanlar var... 

Nevşehirli bir grup taraftarlarımız ifadeleri alınmak üzere şuan Polis Karakolundalar... Nevşehir Barosu Avukatlarından Av.Alperen Feralan taraftarlarımızı yalnız bırakmadı.

Kocaeli'de TFF'de Polis'te Sınıfta Kaldı...

Futbol Federasyonuda bu yaşananların başka bir sorumlusu. Oruç oruç taraftarları gündüz saatlerinde maç oynatarak böyle gerginlikler yaşanmasına sebep olacağınıza şu maçı akşam iftar saatlerinde yada sonrası oynatamaz mıydınız...? Hayır mübarek günü böyle bir olayın yaşanmasına sebebiyet olanları kınıyoruz. Bu tür münferit ve küçük olaylar aslında metanet ve çok daha sakinlik içerisinde yatıştırılabilirdi. Unutulmasın ki Anadolunun cennet köşesi Nevşehir'de her Nevşehirli Vatanını, Devletini, Bayrağını, Milletini , Askerini ve Polisini her zaman sever ve o değerler uğruna canını bile verir. 

Nevşehirli taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Lütfen biraz anlayış biraz sabır...

Devlet Hastanesinde yaalı taraftarımızı yalnız bırakmayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; "Maç sonunda çıkan olaylarda yaralanan, darp edilen ve gözaltına alınan taraftarımızın yanındayız.. Gereğini, gerektiği gibi yaptığımızdan kimsenin şüphesi olmasın!..."dedi.

Meterisliler Yalnız Değildir!

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz maçın sonrası çıkan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Kocaeli’nde Sevdamız Nevşehir Belediye spor - Ergene Velimeşespor futbol müsabakasından sonra yaşanan olayları tasvip etmiyoruz.‬ ‪Yaşanan olayların sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz" dedi..‬.

Kocaeli'de Polis Nevşehirli taraftarı böyle dövdü! Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!

İŞTE O ANLAR: