Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, 3 Temmuz 2019 tarihinde Olağanüstü Kongreye gidiyor. Yapılacak olan kongreye başkan adayı Esat Özaltın tek aday olarak katılacak.

Nevşehir Belediyespor’da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Kongre öncesinde yeni yönetim kurulunun belirlenmesi amacıyla Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Rasim Arı ve Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer’in yanı sıra Nevşehir Belediyespor’a gönül vermiş çok sayıda kişi katıldı.

Yapılan istişareler sonucunda toplantı sonrasında alınan karar ile birlikte 3 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan kongreye öncesinde yeni yönetim kurulu aday listesi şu şekilde oluştu;

Esat Özaltın, İbrahim Yüzer, Ahmet Ertaş, Çetin Ulukuş, Kadir İnanan, Ali Akkoç, Muhammed Feyzi Aygün, Kenan Pınarbaşı, Murat İdiz, Birol Güney, Abdullah Kahveci, Hacı Güngör, Alpaslan Körükçü, Orhun Vergiveren ve Hasan Öncül.

Kulübün Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın SözcüsüMuhammed Feyzi Aygün konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kulübe verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür ederek yeni yönetim kurulunun Nevşehir Belediyesporcamiasına hayırlı olmasını diledi. Kırmızı Beyazlı takımı üst liglere taşımak için ciddi bir çalışma yaptıklarını ve taraftarları mutlu edecek kadronun kısa sürede kurulacağını ifade eden Aygün: “Bu yıl Belediye Başkanımız Rasim Arı’nın önderliğinde yeni yönetim,yeni takım ve yeni bir anlayışla geçtiğimiz sezon kapısından döndüğümüz İkinci Lig hasretimizi bitireceğiz. Bunun için tüm camia var gücümüzle çalışacağız. Taraftarlarımızın gurur duyacağı, başarıları ile mutlu olacağı bir takım oluşturuyoruz. Bu yolda her zaman bize büyük destek veren Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı’ya teşekkür ediyoruz. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.