Nevşehir’in Medarı iftihar Vücutçu sporcularımız Antrenör Fatih Battal ve Antrenör Orkun Tekgül, Nevşehir'i 22-26 Mart 2019 tarihlerinde Anfaş-Antalya'da düzenlenecek olan "Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitness Şampiyonası Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde" temsil edecekler.

Geçen sene Nevşehirimize atletik fizikte Türkiye 6.sı gururunu yaşatan Antrenör Orkun Tekgül,"Bu yılda birinciliği hedefliyoruz, Antrenör Fatih Battal kardeşimizle birlikte çok formdayız ve çok iyi çalışıyoruz, Nevşehirimizi bu defa da Antalya'da en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Fatih Battal'da " Bizim öncelikli amacımız genç kardeşlerimizin önünü açmak ve başarılı sporcular yetiştirmektir. Bu anlamda elde edeceğimiz başarılarla da genç kardeşlerimize örnek olmak istiyoruz. İnşallah Antalya'da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Battal son olarak, "Spor ve sporcu dostu Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya tüm destekleri için özel olarak teşekkür ediyoruz" dedi.
Nevşehir ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve tanıtan  heriki sporcu kardeşlerimizi de kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Nevşehirli Vücutçularımız, 22-26 Mart 2019 Anfaş-Antalya Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitness Şampiyonası Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılmak üzere 21 Mart'ta Nevşehir'den Antalya'ya gidecekler.

İşte Fatih Battal: Nevşehir Crosfit il temsilcisi, 2 kademe fitness antrenörü, 2 kademe wellness antrenörü, powerlifting bölge kordinatörü, müsabık yarışmacı ve en son 2016 Türkiye 2.sı...