Nevşehirspor, sezonun yarınki Yozgatspor karşılaşması için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kurt Hoca Erol Azgın nezaretinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılarda tek hedef mutlak galibiyet. 


Sezonun ilk maçında lige galibiyet ile başlamak hedefinde olan kırmızı-beyazlılarda tek hedef Yozgat maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk parolasıyla başlayacağı lige moralli giriş yapmak hedefinde.

Hafta içi Boluspor'a elenerek Kupaya veda eden Nevşehirspor’da rota tamamen lige çevrildi. Bu sezon ligde şampiyonluğa ulaşarak 3. lig özlemine nokta koyma hedefinde olan Nevşehirspor, deplasmanda Yozgatspor ile oynayacağı lig maçına odaklandı. 

Lig mücadelesine moralli şekilde hazırlanan Nevşehirspor, deplasmanda oynayacağı zorlu derbi mücadelesini kazanarak lige 3 puanla başlamak istiyor.

FUTBOLCULAR TAM KONSANTRE

Hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Nevşehirspor takımında eksik futbolcu yok.  Maç öncesi son antrenmanını
 Avanos'ta tamamlayan Nevşehirspor’da kafalardaki tek düşünce galip gelip, lige 3 puanla başlamak.

Nevşehirspor’un Kaptanı İlhan Aydoğdu, Yozgatspor’dan çekinmediklerini, deplasmanda oynayacakları bu zorlu maçta galip geleceklerini söyledi. 

Bizim için önemli olan kendi oyunumuzu oynamak!

Önemli olan rakibimizden çok bizim ne yapacağımız diyen Nevşehirspor Teknik direktörü Erol Azgın yardımcıları ile birlikte rakip Yozgatspor'u mercek altına aldı.


Uzun ve yorucu bir çalışma döneminin ardından ligde emeklerinin karşılığını almak için çaba sarfedeceklerine dikkat çeken Azgın, tüm oyuncuların hedeflere ulaşabilecek şekilde kendilerini konsantre olmalarını istedi. 

Zorlu 90 dakika öncesinde rakibin eksiklerini ve artılarını gözden geçiren deneyimli teknik adam Erol Azgın rakibi zayıf bölgesinden vurma planları içerisinde olurken tehlikeli yönlerini ise uygulayacağı taktikle bertaraf etme hedefinde.

Nevşehirspor kafilesi Yozgatspor maçı için bugün 14:30 da Yozgat'a hareket edecek.

VURDUĞUNUZ GOL OLSUN

Rakibi ile yapacağı maçta alacağı galibiyetle hem gücünü göstermek, hem de rakiplerine gözdağı vermeyi hedefleyen Kırmızı Beyazlılar, kazanırsa taraftarına ikinci bir bayram sevinci yaşatacak.

MAÇ 15.00’DE BAŞLIYOR

Nevşehirspor’umuzun Yozgatspor ile deplasmanda yapacağı maç Pazar günü saat 15.00’de start alacak. Bu önemli maça takımlarını desteklemek için çok sayıda kırmızı beyazlı taraftarlarımızın Yozgat'a çıkarma yapması bekleniyor.  Diriliş 50 ve Genç Metersililer Taraftar Grubu Takımlarını bu zorlu karşılaşmada da yalnız bırakmayacak. Yozgat deplasmanı için Nevşehirspor yönetimi ücretsiz otobüs kaldırıyor.

Taraftarınında desteği ile galibiyete uzanmak arzusundaki Kırmızı Beyazlılar, bunu başaracaklarına inanıyorlar.

Nevşehirspor’umuza başarılar diliyor, puanınız bol olsun diyoruz. 


Bölgesel Lig Başlıyor
 
2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları 24 ve 25 Eylül 2016 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlıyor. BAL müsabakaları; 13 takımlı 10, 12 takımlı 1 ve 14 takımlı 1 grupta olmak üzere toplamda 12 grupta, 156 takımın katılımıyla 79 ilde oynanacak.
 
12 grupta oynanacak müsabakaların ardından 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.
 
İLK HAFTA MAÇLARI
24 Eylül 2016 15:00         MKE Kırıkkalespor – Yeşil Kırşehir
25 Eylül 2016 15:00         Zara Belediyespor – Yıldızeli Birlikspor
25 Eylül 2016 15:00         Talasgücü Belediyespor – Kayseri Yolspor
25 Eylül 2016 15:00         Sivas Demirspor 68 -Aksaray Belediyespor
25 Eylül 2016 15:00         Yozgatspor 1959 FK – Nevşehir Gençlikspor
25 Eylül 2016 15:00         Kazan Belediyespor – Altındağ Belediyespor
Kayseri Şekerspor (Bay)