Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin ikinci yarısının başlamasına sayılı günler kala Nevşehir il özel idare'den Nevşehirspor'a Tam 300 Bin Liralık destek geldiği açıklaması yüzleri güldürdü.

Bu büyük desteğin hemen akabinde Nevşehirspor Kulübü Başkanlığı tarafından şehrimizin marka değeri kulübümüze maddi ve manevi destekleriyle her zaman büyük katkı sağlayanlar için özel teşekkür mesajı yayımladı.


Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz!

Nevşehirspor Kulübü adına açıklamada bulunan Basın sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç ; " Biz Kırmızı-Beyazlı kulübüne gönül vermiş, Nevşehir'e aşık, birbirine kenetlenmiş, başarıya inanmış güçlü bir Aileyiz." dedi. 

Nevşehirspor bu şehir için gerçekten ortak değerimiz ortak paydamız. Nevşehir'in markalaşma anlamında, ilimizin adını duyuran sadece yurt içinde değil yurt dışında da her zaman reklâmımız vitrinimiz ve yüzümüz olmuştur açıklamalarında bulunan 
Nafiz Dirikoç, "Herşeyden önce Nevşehirspor Yönetiminde görev almak bizler için çok anlamlı bir makam. Çünkü Nevşehir'i temsil ediyorsunuz, sadece sporda değil kültürde, davranışta, beden dilinde, eğitimde kısacası temsil kabiliyeti olan önemli bir makam. Bu manada elbette üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Şükürler olsun ki, ilk yarıda bizlere güvenenleri mahçup etmeyerek ligi iyi bir yerde bitirdik ve ikinci yarı içinde şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Hiç şüphesiz geldiğimiz bu noktada ki başarıda en büyük pay sahibi ilimizi yöneten seçilmiş ve atanmış değerli büyüklerimiz​dir. Tabii en başta Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Siyasilerimiz hepsinden Allah razı olsun." dedi.

Dirikoç yaptığı açıklamasında; Sayın Nevşehir Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Siyasilerimiz'in her zaman Nevşehirspor'a destek olduklarını ifade etti. Bizlerde Nevşehirspor olarak bu güvene ve desteğe layık olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktaran Dirikoç, sezon sonunda Şampiyonluk kupasınıda inşallah tüm emeği geçenlerle birlikte havaya kaldıracağız dedi.

Bununla birlikte şehrimizin bu ortak değeri için bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak 

Kulübümüzden Teşekkür Mesajı

Şehrimizin markası olarak Nevşehirspor'a verdikleri destekleri nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda şu görüşlere yer verildi: 

Bu sezon takımımıza her türlü maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen,
 her zaman katkılarıyla moral​ veren, Nevşehirsporumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen ve bizleri Kırmızı- Beyaz aşıklarını sevindiren başımız dik gezdiren onurlandıran ilk önce; 

Sayın Valimiz İlhami Aktaş'a,
Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz'e,
Ebubekir Gizligider'e,
Murat Göktürk'e,
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e,
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar a,
Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'a
Nevşehir il özel idaresi Genel Sekreteri Savaş Benli
İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün'e,


Nevşehirspor Yönetimi olarak Kulübümüz ve camiamız adına sonsuz teşekkür ederiz.

"Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz"

Bizlerde Nevşehirspor olarak bu güvene ve desteğe layık olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktaran Dirikoç, sezon sonunda Şampiyonluk kupasınıda inşallah hep birlikte havaya kaldıracağız dedi.

Dirikoç, bir kez daha şehrimizin marka değeri olan takımımıza maddi ve manevi olarak her zaman katkılarıyla moral ve destek veren Şehrimizi Yöneten değerli büyüklerimize Kulübüm ve camiamız adına sonsuz teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sunuyoruz. Allah kendilerinden razı olsun sözleriyle teşekkür etti.

Basın sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç sözlerinin sonunda; "Futbolcularımızın ikinci yarı oynayacağı güzel futbolları ile inşallah Aksaray Belediyespor karşısında alacağımız galibiyeti kendilerine armağan ediyoruz” dedi ve ekledi; Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Anadolu derbisinde Nevşehirspor GK-68 Aksaray Belediyespor maçına Değerli Nevşehir Protokolümüzü Şeref trübünündeki yerlerini alarak yanımızda görmek istriyoruz.

Dirikoç; "Bir olacağız Birlikte olacağız Şampiyon olacağız!"

Her takım sahada başarılar kazanabilir, müzesine kupalar katabilir ve şampiyonluklar elde edebilir. Ancak sadece, aile ortamını sağlayan kulüpler bu başarıları kalıcı ve istikrarlı hale getirebilir. İşte bizim ilk yarıda yakaladığımız başarı ve istikrarımızın arkasındaki en önemli özelliğimiz, temelini sevgi/saygı, birlik ve beraberlikle kardığımız, sarsılmaz aile yapımızdır. Bu kenetlenmişlik, sezon sonu bizi şampiyonluğa da taşıyacaktır. Bundan asla şüphemiz yoktur. “Sen zafere inanırsan, zafer de sana inanır” Bu duygularla, gece-gündüz demeden ailelerinden feragat ederek kulübümüze hizmet eden Başkanımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, teknik heyetimiz ve tüm takımımıza, yağmur kar çamur demeden tam destek olarak trübünde yerlerini alan 12. adamımızı Büyük Nevşehirspor taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Biz Büyük Bir Aileyiz. Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Siyasilerimiz, Kulüp Başkanımız, Yönetıcilerimiz, Hocalarımız, Sporcu Ve Aileleri, Taraftarımız Bir Bütün Olduğumuz Sürece Başarı Mutlaka Gelecektir.