Duaların edildiği, Türk bayraklarının her yeri kırmızı beyaza boyadığı nöbete Nevşehirspor da destek verdi.

Nevşehir Türk Telekom Önü Diriliş Meydanı'nda düzenlenen demokrasi nöbetine çok sayıda vatandaşlar STK temsilcileri, bürokratlar, siyasi liderlerin yanında spor camiasından da tanıdık isimler katıldı.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Teknik Direktörü Erol Azgın, Genel Sekreter ve Sportif Direktör İsmet Savcılıoğlu, vatandaşlarla birlikte diriliş meydanında demokrasi nöbetine katıldı.

15 Temmuz'dan bugüne kadar sürdürülen Nevşehir'deki nöbette; Nevşehirspor Başkanı Muzaffer Leblebici, Teknik Direktörü Erol Azgın, Genel Sekreter ve Sportif Direktör İsmet Savcılıoğlu , kulüp yöneticileri ile futbolcularda yer aldı.


Nevşehirsporlu futbolcular nöbete yerinde kırmızı-beyaz tişört ve formalarla alana renk kattılar. 

Nevşehir halkı, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Leblebici ,Yönetimi, Teknik kadro ve futbolcuları yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşıladılar.

Miting alanında konuşan Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Alanı dolduran on binleri "Demokrasi Kahramanı Sayın Nevşehirli hemşehrilerim" sözleriyle selamladı.

Leblebici konuşmasında; "Yaşım gereği üç darbe görmüş biri olarak hep şu soruyu kendime sorardım. Halk darbeleri durdurabilirmiydi. Allaha şükürler olsun ki Allah bana bunu yaşattı ve ben bu günü gösteren rabbime hamd ediyorum."

Buradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a,  Başbakan'a, Milletvekillerine, Muhalefet Parti Liderliğine, Direnen Polis Ve Asker Kardeşlerimize Şükranlarımı sunuyorum.

Bu uğurda şehit olan kardeşlerime haktan rahmet, direnen Demokrasi Kahramanlarını da canı yürekten kutluyorum.

Nevşehir'in 62. Kuruluş Yılınıda kutluyor gelişen değişen zirveye doğru yol alan bu şehrin bir ferdi olmaktan dolayıda çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum.
İnşallah değerli yöneticilerim, Teknik arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerimle sizlere şampiyonluk sözü verdik ve inşallah kupayı sizlerle kaldırmayı  Allah bize nasip eder ve bu meydanı Şampiyonluk kutlamaları için doldururuz. Sahamızdaki kapalı A Trübünün adınıda Direniş trübünü olarak adlandırdık demokrasi ve şampiyonluk için hayırlara vesile olsun inşallah.Hepinizi saygı ile selamlıyorum Demokrasi için el ele. Saygılarımla...


Başkan Leblebici , Yönetim kurulu üyeleri, Teknik Kadro ve futbolcular, ellerindeki bayraklarla uzun süre kalabalığın arasında yer alarak tepkisini gösterdi.

Nevşehirspor taraftar gruplarıda ellerinde pankart ve Nevşehirspor atkı ve formalarıyla yer aldığı mitingte hem nöbet tutular hemde Nevşehirspor Yönetimi ve futbolculara büyük destek oldular.