Nevşehirspor GK. İstişare Heyeti Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlk Toplantıda heyetin çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapıldı. 

Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehirspor GK. İstişare Heyeti ile fikir alışverişinde bulunduklarını, önümüzdeki sezon ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için geniş bir çalışma komisyonu oluşturmayı kararlaştırdıklarını söyledi.

Oluşturulan 24 kişilik İstişare heyetinde Nevşehirspor'da geçmiş dönemlerde Yöneticilik, Teknik Direktörlük ve Futbolculuk yapan isimlerle hala hazırda ilimiz Sporunun öncü isimleri , taraftar temsilcileri ve basın mensuplarıda yer aldı. Toplantının başlamasının ardından ilerleyen saatlerde İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'da istişare heyetine konuk olarak yer aldı.

Nevşehir sporun geleceği ​masaya yatırıldı...


Toplantıda Nevşehirspor'un dünü bugünü ve yarını hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, bugünkü toplantıda konuları belirlediklerini, önümüzdeki günlerde ikinci toplantıyı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Yeni oluşturulan istişare heyeti Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye yeni dönemde başarı dileklerini ifade ettiler.



Haber:Mustafa Ferveren