3 Gün Arayla 2 Kritik Maç

NEVŞEHİR(MHA) Bir yandan Türkiye Kupasında bir üst tura geçebilmenin, diğer yanda Bölgesel Amatör lige iyi bir sonuçla başlayabilmenin hazırlıklarını sürdüren Nevşehir Spor’da her iki müsabakanın sonucu da takımın geleceği bakışına yön verecek.

İlk olarak 10 Eylül 2014 Çarşamba günü kendi sahasında Türkiye Kupası 1. Turunda Kahramanmaraş Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. 3. Lig takımı Kahramanmaraş belediye Spor karşısında galibiyet ve bir üst tur hedefi ile müsabakaya çıkması beklenen Kırmızı Beyazlılarda Yeşil Kırşehir Spor karşısında elde edilen galibiyetin ardından sahaya daha iyi bir oyun konulması bekleniyor.

Türkiye kupasındaki bu kritik maçın ardından hafta sonunda bu kez Bölgesel Amatör Ligin ilk maçında sahaya çıkacak olan Nevşehir Spor lige iyi bir başlangıç yapabilmek için kendi sahasında mücadele verecek.

3 gün ara ile 2 kritik maça çıkacak olan Kırmızı Beyazlılarda her iki maçta elde edilecek sonuçlar takımın hem Türkiye kupasındaki, hem de ligdeki kaderini belirleyecek nitelikte.