Ürgüpspor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kıvanç Bu güne Kadar kendilerine desteklerini esirgemeyen ilçe Yöneticileri ve duyarlı ilçe sporseverlerine Teşekkür etti.

Son olarak 20 Ocak 2016 Cumartesi günü Kapadokya Nevşehir Spor ile karşı karşıya gelen Ürgüp Spor Futbol Takımı, 3-1 galip geldikleri maç sonucunda 32 puanla liderliğini korumaya devam ediyor.

Mücadele ettiği 1. Amatör Küme Puan durumuna göre en yakın rakibi Avanos Spor’un 22 Puanla 2. Sırada takip ettiği Ürgüp Spor rakibiyle arasında bulunan  10 puanlık farkı koruyarak liderliğini sürdürüyor, bu başarılı performansı İlçe genelinde de taktirle karşılanan futbol takımı oyuncuları vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi ve destek buluyor, Ürgüp Kaymakamı Alper BALCI ve Belediye Başkanı Fahri YILDIZ, Başta olmak üzere tüm ilçe halkının bütün branşlara sağladığı desteğe ve ilgisine teşekkür eden Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kıvanç, ‘’Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyal çevrelerinin gelişmesi ruhsal ve bedensel aktiviteler ile sağlık durumlarının devamlı kontrol altında tutulmasının önemine değinerek ilçemizin vizyonuna yaptığı katkılarda göz önüne alındığında Ürgüpspor’un ve bu çatı altında birçok branşta ter döken tüm gençlerin ne kadar büyük bir iş başardıklarını bunun içinde tüm ilçenin kendilerine sağladığı desteğin devam etmesi gerektiğini belirterek bu güne kadar maddi manevi yanımızda bulunarak bizlerden desteklerini esirgemeyen bütün kurum kuruluş ve ilçemizin sporseverlerine teşekkür ediyoruz'' dedi.