Kapadokya’nın kalbi Uçhisar kasabasında bulunan ve açıldığı günden bu yana dünya çapında ödüllere layık görülen argos in Cappadocia, yılı birbirinden değerli ödüllerle kapatıyor.

İlk olarak Ekim ayında dünya çapındaki turizm markalarının servis kalitesi değerlendirmesinde ulaşabileceği en üst kademelerden biri olarak kabul edilen World Luxury Hotel Awards’da ülke kategorisinde “Lüks Butik Otel -Türkiye” ödülünü kazanan argos in Cappadocia, geçtiğimiz hafta Condé Nast Johansens Awards for Excellence 2013 tarafından “Sürdürülebilir Konukseverlik & Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

 

Bu gurur verici ödül, Türkiye’nin ilk Ecoluxury Network üyesi olan argos in Cappadocia’nın çevre dostu duruşu ve yerel ticareti destekleyerek bölgeye sağladığı faydaların altını çizmesi nedeniyle de büyük önem taşıyor.

 

Bu yılın Condé Nast Johansens Awards for Excellence kazananları, 5 Kasım 2012 tarihinde Londra’da düzenlenen görkemli gecede duyuruldu. Daha önce de Cond é Nast Johansens “En Çevreci Otel 2010” ve “En Romantik Otel 2011” kategorilerinde finalist olan argos in Cappadocia, aynı zamanda geçen yılın “En Mükemmel Manzara” ödülünün de sahibi.

 

International Hotel Awards’dan da iki farklı ödül…

 

Condé Nast Johansens Awards’a ek olarak, küresel turizm endüstrisinin en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen The International Hotel Awards da (IHA) bu yıl argos in Cappadocia’yı Türkiye’de  “En İyi Otel” ve “En Başarılı İç Mekan Tasarımı” kategorilerinde ödüle layık buldu. Uluslararası otelcilik sektörünün en iyilerini ödüllendiren IHA, geniş çaplı kriterleri baz alan titiz bir jüri değerlendirmesi ile veriliyor. Birer gün arayla Londra’da, World Travel Market öncesinde verilen Condé Nast Johansens ve IHA ödüllerini, Argos Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Gökşin Ilıcalı aldı.