Dorak Holding Kapadokya Bölge Müdürlüğü, 19 – 20 Aralık 2015 tarihinde Ankara Gezisi düzenledi.

Geziye, Holding bünyesinde bulunan, Blue Art Center, Han Restaurant, Venessa Seramik, Atmosfer Balon, Kapadokya Balon, Rainbow Balon, Ürgüp Mado, Kıyı Kafe, Kapadokya Jetboat-Gondol, Altınocak Restaurant, Golden Yarn işletme müdürleri katıldılar.

İş dışında birlikte vakit geçirmek ve birlikte bir aktivite yapmak, işletmeler arasında kaynaşmayı sağlamak için düzenlenen gezide, işletme müdürleri çeşitli etkinliklere katıldılar.

Dorak Holding Kapadokya Bölgesi çalışanları, 19 Aralık 2015 Cumartesi günü, Rönesans TED Ankara Kolejliler – Türk Telekom basketbol maçını izlediler ve daha sonra ODTÜ Kültür Merkezinde Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur konserine gittiler.

20 Aralık 2015 Pazar günü ise Anıtkabir’i ziyaret edip, holding adına Dorak Holding Kapadokya Bölge Müdürü Sayın Dr. Mustafa Körükcü, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

Anıtkabir ziyaretinden sonra Hacı Bayram Veli Camisi ve çevresi gezildi. Daha sonra, Başkent Tiyatrolarında, Necip Fazılı Kısakürek’in unutulmaz eseri “Bir Adam Yaratmak” isimli oyunu izleyen Dorak Holding işletme müdürleri Ankara’nın keyfini çıkardılar.