Çevre Dostu Tohumlu Kalem de ne demek? Nasıl Çevre dostu kalem oluyor ? İşte bu soruların cevabını Göreme Turist Otel Satış Pazarlama Departmanı Yetkilisi Sayın Emrah Dülger e sorduk...

Öncelikle Çevre ve dolayısıyla insan Sağlığı için Doğamızı korumamız gerektiğini ve bu özem arz eden özel konu için biz bu dünyada yaşayan insanlar olarak hassasiyet göstermemiz gerektiğini hepimiz çok iyi bilmekteyiz.

Doğayı korumak yeşili korumaktan geçer.Özellikle günlük yaşamda kullandığımız gözümüzle etrafımızda gördüğümüz hemen her şeyin ana maddesi Ağaç...

En suçsuz ve masum gördüğümüz kalem ve kağıtın ana madesi de yine Ağaçtır.
Sağlıklı nefes almak için oksijen ihtiyacımıza kadar bir canlı için gerekli hayati önem taşıyan bu değere ne kadar sahip çıkıyor onu ne kadar güzel kullanıyoruz...
İşte bizde bu düşünceyle Göreme Turist Otel olarak Dünyanın göz bebeği Kapadokya da faaliyet gösteren bir turizmci olarak yerli ve yabancı misafirlerimiz için promosyon hediyesi olarak Çevre Dostu Tohumlu Kalem hazırlattık.

Bu özel Çevre dostu kalemin üst kısmında üç adet Karaçam ağacı tohumu bulunmaktadır.Yani bir kalem üç ağaç demek.

Biz Turist Otel olarak,Her tükettiğimiz bir ağaç yerine üç ağaç dikme gibi Doğaya katkı sağlayacak bir çalışmaya destek veren Çevre Dostu Tohumlu Kalemle bu bilinci yerleştirmek ve örnek olmayı amaçladık.

Tohumlu kalem ile hem kalıcı bir eser bırakaçak hemde doğaya zarar vermeden kullanım sağlayabileceğiz.-Bu Kalemin Yapımında Biyolojik Olarak Doğada Çözünen Bioplastik Hammadde geri Dönüştürülmüş Kağıt Ve Zehirli Madde İçermeyen Mürekkep Kullanılmış.
-Üst Kısmında Karaçam Toğumu Bulunmaktadır.
Doğa Dostu Ürünler Kullanmayı Seviyorsanız Bu Kalem Tam Size Göre! Geri Dönüşümü Kolay Olan Kalem Üstelik Üst Kısmında Karaçam Tohumu Barındırıyor. Hem Doğaya Kalıcı Eserler Bırakmanızı Sağlayacak Hem De Yapısıyla Zarar Vermeyecek Olan Kalem


Doğa Dostu Kalemler
TOHUMLU KALEMLER 

1-3 yıl arasında doğada çözünüp gübreleşen biodegradabe plastik hammadde ve geri dönüştürülmüş kağıt ile Türkiye’de üretilmiştir. İnsan sağlığına ve çevreye zararlı hiçbir madde içermez. 

Bu özel tasarım kalemlerin, doğal yaşamı destekleyen bir ürün olduğunu pekiştirmek için, kapağındaki özel bir bölme içerisine (karaçam, ladin) tohumları yerleştirilmiştir. 

Kutusunun iç kısmında ekim talimatlarının da bulunduğu bu kalem herkesin bir ağacının olmasına olanak sağlıyor.

Tohumlu kalem Design Turkey 2010 da En İyi Tasarım ödülünü ve İhracatın Yıldızları Yarışmasında Kreatif Ürün Birincilik Ödülünü almıştır.


FİB Haber.Com olarak turist Oteli Doğa dostu olmasıyla kutluyoruz...