Gürcistan Ankara Büyükelçisi Ekselansları İrakli Koplatadze Ailesi ile birlikte geldiği Ürgüp'te Kayakapı Butik Otelinde konakladı. 

Doğum gününü Kapadokya'nın kalbi Ürgüp Kayakapı Butik Otel'de kutlayan Gürcistan Ankara Büyükelçisi Ekselansları İrakli Koplatadze bölgeye hayran kaldığını belirtti. Hafta sonunu Ürgüp'te geçiren Büyükelçi "Kapadokya, Çok Sıradışı Bir Güzelliğe Sahip" dedi.

KAPADOKYA FAKLI BİR YER!

Ekselansları İrakli Koplatadze , Ürgüp'ün çok güzel bir yer olduğunu ve farklı bir yerinin olduğunu belirtti. Koplatadze “Türkiye’nin sadece burası değil her yeri çok güzel. Türkiye dünyada sayılı ülkelerden bir tanesi. Kapadokya bütünlüğü içerisinde Ürgüp’te Türkiye’nin sayılı güzel yerlerinden bir tanesi. Ailecek çok güzel vakit geçiriyoruz.
Şunuda özellikle belirtmeliyimki Buradaki ziyaretim de çok güzel ağırlandım. Hizmetleri için Kayakapı Butik otel'e ve ev sahipliği için Sayın Yakup Dinler'e Bu güzel karşılama için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kendilerine Bölge hakkında bilgiler veren Dinler Group Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Dinler, Gürcistan'ın Türkiye Büyükelçisi Ekselansları Irakli Koplatadze ve Ailesini Ürgüp ve Kayakapı Premium Caves - Cappadocia'da ağırlamaktan onur duydum dedi.