Kapadokya atv turu ile Kapadokya’nın eşsiz tarihi dokusu kültürü ve adrenalin bütünleştiği doğa ile kucaklaşmak kulağa nasıl geliyor? Maceracı ruhunu da al gel!
Kapadokya atv turu 4 tekerli motorlar ile karlı havada bazen çamurlu, bazen sulu vadiler ve tamamen manzara ve doğa dolu bir ortamda yapılan adrenalin ve heyecan dolu bir sürüş sporudur.

Kapadokya atv kiralama için araba kullanmayı bilmenize ve ehliyet sahibi olmanıza bile gerek kalmayan, herkesin yapabileceği ve eğlenceli bir gezi türüdür..

Kısa bir tanıtım bilgisinden sonra ve bir kaç metre deneme ve ısınma sürüşünü gerçekleştirip atv motoruna tamamen hakim olmayı başarıyorsunuz. Kapadokya atv safari ile şehrin gürültülü ve stresli ortamından bir nebze olsun uzaklaşacak, doğa ile baş başa kalarak kendinizi yenileyecek, sevdikleriniz ile muhteşem eğlenceli bir vakit geçireceksiniz.

İşte hafta sonunu Kapadokya da atv turları ile geçirerek, muhteşem bir gün yaşayan Fatih Babaoğlu'nun çekimleriyle yansıyan o görüntüler www.fibhaber.com da...