Kapadokya  Travel Turkey İzmir Fuarında Tanıtılıyor                    

Travel Turkey İzmir Fuarından Kapadokya standına ilişkin ilk görüntüler FİB Haber’de…

TRAVEL TURKEY İZMIR TURIZM FUARI BAŞLADI

Türkiye'nin  önemli  turizm merkezlerinden peri bacaları, el sanatları ve eşsiz doğa güzellikleri ile ünlü Kapadokya  bölgemiz  6. Travel  Turkiye İzmir  fuarında tanıtılıyor.

Avanos Belediyesi  Türkiye'nin turizm alanındaki en prestijli ve önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı ve Konferansına Avanos'u tanıtmak üzere katıldı. Fuar 6 Aralık 2012 tarihinde Perşembe günü, ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ve katılımcıların iştirakı ile açıldı.

 

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı Kültür ve Turizm Bakanı  Ertuğrul GÜNAY'ın katılımıyla yapılan açılış toplantısıyla başladı. Renkli ve hareketli geçen fuarda Avanos standı ve çanak yapımı büyük ilgi görüyor.

 

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından fuarda ziyaretçilere Avanos ve Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik değerleri ile çanak-çömlek yapımı ve el sanatları ürünleri tanıtılıyor.

 

Kapadokya bölgesinin bir bütün olarak bir arada tanıtıldığı Kapadokya standında ve fuarın açılış gününde, Nevşehir Valisi  Abdurrahman SAVAŞ, Avanos Belediye Başkanı  Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ,Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa DURSUN, Göreme Belediye Başkanı Nuri CİNGİL Uçhisar Belediye Başkanı Osman SÜSLÜ,    Nevşehir İl Özel İdare Müdürü Sayın Abdulkadir TATAR ve KAPHİB yetkilileri Kapadokya standında yer aldılar.

 

6 Aralık Perşembe günü başlayan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 9 Aralık Pazar gününe kadar İzmir Uluslararası Fuar Alanında devam edecek.