Van’da bu yıl 8’incisi düzenlenen toplam 35 il ve 12 firmanın katıldığı "8. Van Turizm ve Seyahat Fuarı" bugün start aldı. 35 il ve 12 firmanın katıldığı ’Van Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Nevşehir Kapadokya standıda yer alıyor.

Kapadokya bölgesinin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin etkili ve geniş bir şekilde tanıtılması amacıyla Van Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Nevşehir tanıtılıyor. 

28 Eylül ~ 01 Ekim 2017 Tarihleri Arasında Düzenlenecek Olan 8.Van Turizm Ve Seyahat Fuarına (Van Ortadogu Expo Fuarı) İlimizi Temsilen Nevşehir İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Ve KAPHİP Müşterek Katılım Sağladı.  

Fuara, özellikle Ortadoğu ülkeleri ve bilhassa İranlı firmalar büyük ilgi gösteriyor. 

Kapadokya standını ziyaret eden misafirlere, KAPHİP Müdürü Levent Ak ve Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Personelleri tarafından Kuru üzüm meşhur Nevşehir kabak çekirdeği ikram edilirken, Kapadokya figürlü çeşitli hediyeler de takdim ediliyor.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva'da Nevşehir Kapadokya Standını ziyaret edenler arasında yer aldı.