Kapadokya'da 3D Mapping teknolojisi ile hazırlanan muhteşem ses ve ışık gösterisi ilk kez Nisan ayında yapılacak olan resmi açılışla gösterime çıkıyor...

Turizmin önemli dergilerinden olan ACE OF M.i.C.E in yılın en iyileri yarışmasında Kapadokya'dan Zelve Mapping projesi birincilik ödülü aldı.

Resmi açılışı için geri sayım başlayan Kapadokya Zelve Mapping,  Ace of MICE'den En iyi etkinlik prodüksiyonu ödülü layık görülerek bu önemli ödülün sahibi oldu.

Konu hakkında açıklamada bulunan NEVBİAD Üyesi değerli hemşehrimiz  Mesut Altın; Turizmin önemli dergilerinden olan ACE OF M.i.C.E de yarışmasında Kapadokya'da yaptığımız proje Zelve Mapping, En iyi etkinlik prodüksiyonu ile birincilik ödülü aldı. 

Türk turizmin lokomotiflerin olan bir kuruluştan Kapadokya da yapılan bir projeye ödül gelmesi şehrimiz adına bizlere gurur vermektedir. Nisan ayında acılısı yapılacak olan Zelve Mapping projemizin daha bir çok başarılara imza atacağından eminiz. Bu projede bizlere destek veren herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Teşekkürler Mesut Altın ve ekibi...

EN İYİ ETKİNLİK PRODÜKSİYONU - KAPADOKYA, İNSANLIĞIN GÖRKEMLİ TARİHİ - FİKİRBAZZENGER
En iyi etkinlik prodüksiyonu ödülü 2016. Aşağıdaki Resimde Senaryo yazarımız Beste Koçak ve Animasyonu hazırlayan firma Fikirbazzenger firmasının sahibi Askın Elibol İnsanlığın görkemli tarihi Kapadokya projesiyle birincilik ödülü alırken.