At,ATM ,Motor,Faytonla derken Kapadokya da başka bir alternatif turizm çeşidi daha son günlerde turizmci ve turistlerden büyük ilgi görüyor. Kapadokya da, “DolmushBike” seferleri Kapadokya da bütün hızıyla sürüyor.
Hiç Dolmush Bike Ye Hiç Bindiniz mi ?

Bir sürücü liderliğinde birden fazla kişinin birlikte pedal çevirerek, çeşitli yiyecek ve içecekler eşliğinde Kapadokya’yı gezmelerini sağlayan ‘DolmushBike’ seferleri devam ediyor. Son olarak, 07-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında düzenlenen Runfire Cappadocia etkinliğini izlemek amacıyla bölgeye gelen basın mensupları için düzenlenen tur oldukça eğlenceli geçti.

DolmushBike Seferleri Kapadokya’da Devam Ediyor

 “Enjoy the ride, enjoy the drink”

Tura katılan basın mensupları arasında Skylife’tan Melih Uslu ile eşi Filiz Uslu, CNN Türk’ten Anıl Gökalp, Haber Türk’ten Pınar Erbaş, Atlas dergisinden Turgut Tarhan, Voyager dergisinden Ömer Kokal, Milliyet gazetesinden Nevzat Akdere, Vatan gazetesinden Eda Solmaz, Posta gazetesinden Eylem Keskin, Maya Media’dan Zeynep Merve Kaya ve Xinhua News Agency’den Yan Ma vardı.

“Enjoy the ride, enjoy the drink” sloganıyla hizmet veren DolmushBike keyfini ilk kez tadan basın mensupları, Ortahisar girişinden başlayıp, Kızılçukur Vadisi manzara seyir terasına kadar devam eden parkuru neşeli bir şekilde tamamladılar. Katılımcılara sertifikaları ise özellikle günbatımlarıyla ünlü Kızılçukur Vadisi manzara seyir terasında düzenlenen mini törende sunuldu. 

Haber: Peri Bacası