Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği KAPTİD “UÇAĞINA SAHİP ÇIK KAPADOKYA” Kampanyası başlattı....

Turizm basit bir anlatımla: dinlenmek, eğlenmek, görmek ve tanımak gibi amaçlarla yapılan gezilerdir. Eskiden sadece çok zengin veya aşırı maceracı kimselerin yaptığı bu geziler, ulaşım kolaylıklarının sürekli olarak gelişmesi ile kısa zamanda herkesin bu gezileri yapmasına olanak sağlamıştır. Ulaşım kolaylığı ve seçenekleri arttıkça gelen turist sayısı da doğru orantıda artmıştır.

Günümüzün en önemli ve en hızlı ulaşım aracı uçaktır ve bu alanda Dünya’nın en iyilerinden birisi - Avrupa’nın en iyisi Milli Bayrak Taşıyıcımız: Türk Hava Yolları’dır.

Çok eskiye gitmemize gerek yok, Nevşehir Kapadokya Havalimanı’nın yıllarca atıl şekilde beklediğini, yıllarca hiç uçak inmediği günleri dün gibi hatırlıyoruz. Fakat bugün Nevşehir Kapadokya Havalimanı uçakların dolu dolu inip kalktığı ve artık sadece İstanbul Atatürk Havalimanı’na ulaşmak için kullandığımız bir havalimanı değil. Artık bu havalimanımızdan THY’nin İstanbul Atatürk hariç Antalya ve İstanbul Sabiha Gökçen seferleri de mevcut veya çok yakın zamanda başlayacak. 

Bu yeni uçuş hatlarına değerli halkımızın dikkatini çekmek ve toplum bilinci oluşturmak adına “UÇAĞINA SAHİP ÇIK KAPADOKYA” isimli kampanyamızı KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) olarak başlatıyoruz. Tüm halkımızı Kapadokya’yı bir adım daha ileriye götürecek bu yeni seferlere aynı geçmişte İstanbul Atatürk seferlerine sahip çıktığı gibi sahip çıkmasını istiyoruz. Biz sahip çıktıkça emin olun Kapadokyamız çok daha ileri gidecektir.

Bu vesile ile bu kampanyamıza Nevşehir’in dört bir yanında tarafımıza tahsis ettiği billboard ve raket reklamlar ile sonsuz destek veren NevMedya Tanıtım ve Organizasyon Genel Müdürü Sn. Ahmet Ceylan’a, bu uçak seferlerinin konmasında gecesini gündüzüne katan THY Nevşehir Müdürü Sn. Osman Taha Küçük’e ve emeği geçen tüm kurum / kuruluşlara teşekkür ederiz.

Saygılarımızla;

Yakup Dinler

KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı

Haydi Nevşehir Antalya-Nevşehir Uçağına Sahip Çık!

KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yakup Dinler ve Yönetim Kurulunu Tebrik ediyor Tüm Nevşehirlileri Bu Çağrıya kulak verip Kendi Uçağımıza Sahip Çıkılmasını diliyoruz...