Kozaklı Belediyesi , Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) ziyaretçilere Kozaklı kaplıcalarını tanıttı.

EMİTT 2016, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi ev sahipliğinde bu yıl 20. kez ağırladığı il, ilçe, belde ve belediyelerle kapılarını ziyaretçilere açtı.

“KOZAKLI KAPLICALARI ŞİFA DAĞITIYOR”

Şifa dağıtan kaplıcasını tanıtmak için fuarda yerini alan Kozaklı Belediyesi, kurduğu stantta ziyaretçilere kil maskesi hediye etti. Ayrıca, standı ziyaret edenler arttırılmış sanal gerçeklik ile Nevşehir’deymiş gibi fotoğraf çektirme imkanı buldu. Stant içerisinde isteyenler ilk çömlek yapma deneyimini de yaşadı.

Kozaklı Belediyesi, 2015 Doğu Akdeniz Turizm ve Seyehat Fuarı’nda (EMİTT) ziyaretçilere Kozaklı kaplıcalarını tanıttı.

“KOZAKLI KAPLICALARI ŞİFA DAĞITIYOR”
Kozaklı kaplıcaları hakkında bilgi veren Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, “Kozaklı İlçemizin kaplıcaları, sıcak su ver çamur banyolarıyla sıcak suyun mineral değerlerinin çok yüksek olmasından dolayı kireçlenme, romatizma, bel fıtığı, siyatik, kadın hastalıklarında şifa bulan hastalarımız çok. Kozaklı’ya şu anda Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimiz mevcut. Bunlar tedavi gördüğü için de birbirlerine anlatıyorlar. Kozaklıya gelindiğinde 3 turizmi bir arada yaşayabilirsiniz. Kozaklı’da sağlık turizmini, Ürgüp Kapadokya’da medeniyetler turizmini, Kayseri Erciyes’te de kayak turizmini aynı anda yaşama fırsatını yakalıyorsunuz. İlgilenen tüm misafirleri davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ev sahipliğindeki Kozaklı EMİTT 2016 Standını Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru,Kozaklı Termal Kaplıcaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal, KOZTEB yönetim Kurulu Üyesi Yakup Ergin, Tarık Güneş , Orhan Nebioğlu,  Abdullah Yüksel ve Hüseyin Sami Terzioğlu ziyaret ederek destek verdiler.

20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ( EMITT ), Nevşehir Valiliği ve KAPHİB çatısı altında, bölge belediyeleri ile ortaklaşa açılan Kapadokya standındayız.
Tarih: 28-31 Ocak 2016 
Salon: 3 Stand: A370