Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bulunan kaplıcalar Kozaklı Belediyesi tarafından İzmir Travel Fuarı'nda tanıtıldı.

6-9 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan İzmir Travel Fuarı'nda Kaplıcalar standında Kozaklı’nın temsil edileceğini bildiren Belediye Başkanı Celalettin Güven, Kozaklı'nın termal turizmini daha ileri noktaya taşımak için tanıtım ve fuarlara ağırlık verileceğini söyledi.

Fuarın ilk iki günün ticari işletmelere, son iki günün de halka açık olacağını belirten Başkan Güven, “Geçen yıl ilk kez katıldığımız İzmir Travel Fuarı ile Ege’ye açıldık. Fuarın ciddi geri dönüşü oldu. Kozaklımızı termal turizmiyle Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri yapmakta kararlıyız. Tanıtım ve fuarlara ağırlık veriyoruz” dedi.

Kozaklı'nın kaplıcasıyla Türkiye’de markalaştığının altını çizen Belediye Başkanı Celalettin Güven, termal turizmin gelişmesi ve rekabet gücünün korunmasının başlıca unsurlarının ulaşım meselesinin ortadan kaldırılması ve tesislerinin günün şartlarına cevap vermesiyle mümkün olduğunu belirtti. Güven, ilçede ulaşım sıkıntısı olmadığını, tesislerin ise günün şartlarına uygun hale getirildiğini söyledi.

Öte yandan Kozaklı Termal Bölgesi Turizm ve Tanıtma Derneği ( KOZTEB) Derneği Başkanı Cumhur Ünal Başkan Yardımcısı Abdullah Yülsel ve KOZTEB yönetim kutulu üyesi Yakup Ergin, 10-13 Aralık 2015’te Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'ında Kozaklı Belediyesi Standını ziyaret etti.

Kozaklı Standı Fuarda Salon: B Stand: D130 de yer alıyor.





10 Aralık tarihinde açılan Travel Turkey 2015 İzmir Fuarı 13 Aralık Pazar günü akşama kadar açık kalacak.