İki gündür partide kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol, 7 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. 

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol yaptığı açıklamasında, Nevşehirlilerin MHP'ye verdiği desteğin asla boşa çıkarmayacağını belirterek, "Şu an milletvekili seçilmenin onur ve sorumluluğunu taşıyorum. Gerçekleştirilen seçimde partimize ve şahsıma güven duyan bütün seçmenlerime ve Nevşehirli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onların bu güvenine daima layık olmaya çalışacağım.Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Tek başına iktidara taliptik, olmadı. Artık seçimler geride kaldı. Şimdi hizmet dönemi başlıyor" dedi. 

Varol, “Her zaman sözde değil, özde milletin vekili olacağım. Ankara’da her zaman Nevşehirli hemşerilerimin bir kapısı olacak. Onların sorunlarını çözmek, ülkemize ve Nevşehirimiz’e faydalı projeleri hayata geçirmek için çaba harcayacağız. Her zaman vatandaşımızın yanında olacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol, 7 Haziran seçimlerinin ardından tüm köylere ve ilçelere yönelik olarak teşekkür ziyaretleri gerçekleştireceği belirtildi.