MHP Nevşehir 25. Dönem Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Sn. Mehmet Varol' un KAPTİD Yönetim Kurulu ile bir görüşme talebinde doğrultusunda; MHP yöneticileri ve Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği’nin Yönetim Kurulu ile 26 Ekim 2015 tarihinde Kayakapı Premium Caves - Cappadocia’da bir araya geldi..

Sn. Mehmet Varol’un yanı sıra MHP İl Başkanı Sn. Göksel Taşçı, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Sn. Mustafa Öz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Sn.Haydar Çiftçi ve Sn. MHP İl Başkan Yardımcısı Eyyüp Öz’ün de katıldığı yemekli toplantıya KAPTİD’i temsilen Başkan Yakup Dinler, Başkan Yardımcıları Dilek Yulaf, Ahmet Tok, Ragıp Özaltın ve Selami Fener ile Muhasip Üye Cengiz Uzgören katılmışlardır. Genel Sekreter Canan Kutlu ise yurtdışında olmasından ötürü toplantıya katılamadı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekli toplantı esnasında Kapadokya Bölgesi’nin Turizm alanında yaşadığı genel sıkıntılar, tanıtım noktasında yapılan yenilikler ve otelcilerin genel sorunları KAPTİD yönetimi tarafından Sayın Milletvekiline iletildi. Sn. Mehmet Varol ise çözüm önerilerini bildirerek Kapadokya Turizmcilerinin mecliste sesi olacağı noktasında destek sözü verdi.

Yemek sonunda ise KAPTİD Başkanı Yakup Dinler: “KAPTİD’in siyasi bir görüşü / yapısı olmayan dernek statüsünde bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve kapılarının açık olduğunu,  fakat ilk görüşme talebinin MHP’den geldiğini” söyleyerek Sn. Mehmet Varol ve ekibine teşekkür etti. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile beraber sona erdi.