AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz EMİTT 2017 Fuarında Kapadokya Turizmcilerini Ziyaret etti.

TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bu yıl 21.’ncisi düzenlenen Uluslar arası EMİTT Fuarında Nevşehir Kapadokya standını ziyaret etti.

70'i aşkın ülkeden 5 bine yakın katılımcının yer aldığı fuarda standı gezerek yetkililere başarılar dileyen Milletvekili Açıkgöz, fuar boyunca sergilenecek ürünler ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler de aldı.

Nevşehir İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği Müdürü Levent Ak ve Belediye Başkanları tarafından karşılanan  Milletvekili Mustafa Açıkgöz, fuarda yer alan tüm standları ziyaret ederek Kapadokya'nın, Nevşehir'in tanıtımında en önemli unsur olduğuna dikkat çekti.

Fuarın Nevşehir ve Kapadokya’nın tanıtımı açısından oldukça önemli olduğunu kaydeden Açıkgöz, bu açıdan yapılan çalışmaların da tanıtım faaliyetleri için büyük önem arz ettiğini dile getirdi. 

2017 Turizm Yılı Olsun!

Eşsiz güzelliklerin diyarı Kapadokya 'mıza, Peri Bacalarımıza, balon turlarımıza; yerli ve yabancı konuklarımızı bekliyoruz açıklamasında bulunan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Peribacaları, kayadan oyma butik otelleri, tarihi yeraltı yerleşim merkezleri ile ünlü turizm merkezlerinden Kapadokya 'mız sizleri bekliyor diyerek herkezi Bölgemize davet etti.