Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli “Museum Hotel”, tüm dünyada bu unvana sahip olan otellerin buluştuğu, geleneksel “Relais & Chateaux” Kongesi’ne bu sene çok özel bir iş birliğine imza attığı ünlü şef Murat Bozok ile katıldı!

Seyahat severlerin en özel rotalarından Kapadokya’da, “Relais & Chateaux” hizmet ayrıcalığı ile dünya çapında ağırladığı misafirlerine benzersiz anlar yaşatan Museum Hotel, bu sene ünlü şef Murat Bozok ile çok özel bir iş birliğine imza attı. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerine, Murat Bozok’un benzersiz lezzetlerini de ekleyen Museum Hotel, bu anlamlı iş birliğini, geleneksel olarak her sene dünya çapında gerçekleştirilen “Relais & Chateaux” Kongresi’nde de duyurdu.

3 – 6 Kasım tarihlerinde düzenlenen kongreye bu yıl Malta ev sahipliği yaptı. Benzersiz bir organizasyonla gerçekleşen “Relais & Chateaux” Kongresi’ne dünya çapında sunduğu ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve kalite standardıyla fark yaratan “Relais & Chateaux” unvanlı oteller ve birbirinden önemli profesyoneller katıldı.

Kongre boyunca her gece çok özel etkinlikler gerçekleştirildi. Kongrenin ilk gecesi düzenlenen “Get Together Evening” organizasyonunda, Akdeniz ülkelerinin ünlü şefleri bir araya gelerek benzersiz lezzetlere imza attılar. Bu özel gecede Türkiye’yi, Museum Hotel’in de danışmanlığını yürüten ünlü şef Murat Bozok temsil etti ve hazırladığı “Baharatlı siyez bulguru yatağında, humus ve asma yaprağı ile doldurulmuş, fırınlanmış tavuk butları”yla büyük beğeni gördü. Gecede ayrıca Museum Hotel’in kendi bağlarından özel olarak hazırladığı “Museum Hotel Special – Cabarnet Sauvignon 2014” servis edildi.



Museum Hotel Cappadocia Hakkında;

1998 yılında Indigo Group’un sahibi (YKB) Ömer Tosun tarafından, var olan dokusu bozulmadan, restore edilerek kapılarını açan Museum Hotel, Türkiye’nin tek “Relais & Chateaux” ünvanlı oteli olma özelliğine sahip. Her biri farklı dekore edilen, ağırladığı misafirlerine butik hizmet anlayışı ile unutulmaz anlar yaşatan Museum Hotel bünyesinde sergilediği antika parçalar ile de “yaşayan müze” unvanına sahip çok özel bir adres olarak öne çıkıyor.

Museum Hotel’in aldığı uluslararası ödüller:

Avrupa’nın En iyi Lüks Butik Oteli, World Luxury Hotel Awards 2015

Türkiye’nin En İyi Butik / Özel Belgeli Oteli, Skal International, Skalite 2014 Turizmde Kalite Ödülleri

Türkiye’nin En iyi Küçük Oteli, International Hotel Awards 2013 – 2014

Avrupa’nın En iyi Küçük Oteli, International Hotel Awards 2013

Avrupa’nın En iyi Otel Mimarisi, International Hotel Awards 2013

Türkiye’nin En iyi Otel Mimarisi, International Hotel Awards 2013

Türkiye’nin En iyi Kültür Turizmi Yatırımı, The Economist – Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Ödülleri 2013

Türkiye’nin En iyi Tarihi Lüks Oteli, World Luxury Hotel Awards 2013

Türkiye’nin En iyi Otel Restorasyonu ve Yenileme, International Hotel Awards 2013

En iyi Butik Otel Lokasyonu, Voyager dergisi En İyiler Türkiye Ödülleri 2013

Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi - Yılın Turizm Özel Ödülü 2014