Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Nar Kasabası İlk Butik Oteline kavuştu. Nar Cave House Hotel Müşteri Kabulüne Başladı...

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasının turizm potansiyelinin değerlendirilerek turizme kazandırılması manasında ilk somut ve sevindiren gelişme turistik beldeye yapılan Nar Cave House Hotel ile yaşanıyor...

İşte Nar Kasabasında Turizme kazandırılan Dev Proje Nar Cave House Hotel Müşteri Kabulüne Başladı...

Nevşehir Kapadokya Bölgesinde Turizme henüz yeni açılan Nar Kasabası’nın ilk işletmesi olan Nar Cave House Hotel müşteri kabulüne başladı. 
Nevşehir'in Nar kasabasında yıllardır sözü edilen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen kasabanın turizme kazandırılması hayali Nevşehirli bir yatırımcımızın girişimleri sonucu Nar Kasabası’nın ilk işletmesi olan Nar Cave House Hotel'in tamamlanmasıyla gerçekleşmiş oldu.

Geniş ve ferah standart odaları, konuklarının mutluluğu için dizayn edilmiş, VIP odaları ve süit odaları, misafirlerinin her mevsim rahat edebilecekleri konaklama imkânları sunmaktadır. Otelimiz, sadece bulunduğu huzur verici atmosferle değil; tamamen yörenin kültürel değerlerine bağlı kalarak özel olarak dizayn edilen odalar misafirlerimizin kendilerini iyi hissetmelerine imkan sağlamaktadır. 

Ayrıca tarihi Nar kasabasında muhteşem doğası ve manzarası ile eşsiz bir mekanda yer alan otelde gerçek oyma kaya işçiliği kullanılarak, geçmişe ait izler korundu. Otelde, gelenekselliğe bağlı kalınarak döşenmiş toplam 7 oda bulunuyor.


Nevşehir merkezine bağlı Nar kasabasının özellikle eski yerleşim evlerinin tarihi dokusu ve büyülü görüntüsüne yerli ve yabancı turistlerin ilgisi gün geçtikçe artıyor. Turizm çevrelerine göre çok kısa bir süre sonra Nar kasabası bu tür yatırımlarla turistik bir cazibe merkezi olur şeklinde yorumlanıyor. 


AKTİVİTELER;

KAPADOKYA BALAYI PALETİ
Kapadokya Balayı Paketi “Kapadokya Balayı Paketi 2016” “Muhteşem Kapadokya Balayı Tatili” Öncelikle sizi tebrik eder bir ömür mutluluklar dileriz. Tecrübeli ekibimiz muhteşem bir Kapadokya Balayı tatili geçirmeniz için sizlere 2 günlük bir program hazırladı. Kapadokya balayı paketimizde Kapadokya’nın kayadan oyma en iyi oteli olan Kapadokya Kaya Oteli, günlük turlar ve Kapadokya …

BALON TURU

BALON TURU Kapadokya’ya gelmişken yaşanılması gereken unutulmaz ve heyecan verici bir tecrübe için sizi balon turuna davet ediyoruz. En profesyonel firma ve pilotlar sayesinde uçmayacak adeta gökyüzünde süzüleceksiniz. Güneşin doğuşunu ve aşağıdaki olağanüstü manzarayı, etrafınızdaki rengarenk balonlarla birlikte kuş bakışı izlemek sizi bambaşka duygulara sürükleyecek. » Standart Balon Turu : …

AT TURU
 
AT TURU Kapadokya’nın Peribacaları ile çevrili eşsiz vadilerini at sırtında dolaşmaya ne dersiniz? Rehberler eşliğinde güvenli ve bir o kadar da mistik bu deneyimden sonra Kapadokya’ya neden “Güzel Atlar Diyarı” denildiğini daha iyi anlayacaksınız.

SEMA GÖSTERİSİ

SEMA GÖSTERİSİ Ritim ve musiki eşliğinde yapılan Sema gösterisi, medeniyetler ve inançlar mozaiği olan Kapadokya’da olmazsa olmazlar arasındadır. Yüzyıllık kervansaraylar, eski hanlar ve kayadan oyma otantik yapılarda sizi manevi bir yolculuğa davet ediyoruz.

ATV TURU

ATV TURU Tatilinizin mistik ve sessiz tarafına biraz da heyecan ve hız katmak isterseniz, dört tekerlekli ATV motorları ile yapacağınız bu tur sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Çağlar öncesini 21. yüzyılın olanakları ile harmanlamak her zaman bu kadar mümkün olmayabilir. İster yalnız başınıza, isterseniz rehberler eşliğinde…Tercih ve rota sizin. » …

TÜRK GECESİ

TÜRK GECESİ Kayadan oyma restorantlarda, birçok yöreye ait halk oyunları örnekleri, oryantal gösterileri, temsili kına geceleri ve çok daha fazlasını izlemeye ne dersiniz? İster usta ellerce hazırlanmış muhteşem yemekler eşliğinde, isterseniz sadece içkilerinizi (alkollü veya alkolsüz) yudumlayarak bu eğlence ve kültür harmanına eşlik edebilirsiniz.

KAPADOKYA TURLARI

KAPADOKYA TURLARI Kapadokya Yakın Bölge Turu Uçhisar Kalesi, Göreme Açık Hava Müzesi, Çavuşin, Avanos’da öğle yemeği, Çömlek Atölyesi, Paşabağ, Devrent Vadisi, Ürgüp Üçgüzeller. Kapadokya Uzak Bölge Turu Esentepe, Derinkuyu Yeraltı Şehri, Ihlara Vadisi (3 km vadi yürüyüşü), Belisırma’da öğle yemeği, Selime Manastırı, Güvercinlik Vadisi, Onyx fabrikası.

HAVAALANI TRANSFERLERİ
  
HAVAALANI TRANSFERLERİ Havaalanı – Nar Cave House Transferleri Açıklama Kayseri ve Nevşehir Havalimanından Özel Transfer Uçuş numarasının gerekli olduğu havaalanı transferi için mesafe, Kayseri Havaalanından 1 saat, Nevşehir Havaalanından 45 dakikadır.  


Nar Cave House Hotel
Nar Kasabasi Yıldız Sok. 50130 Cappadocia / Nevsehir
+90 (534) 393 46 22
+90 (384) 212 99 90
[email protected]
http://www.narcavehotels.com/tr/