Türkiye’nin kayalara oyulmuş evleri, güvercinlikleri, manastır ve kiliseleri ile ünlü Kapadokya’nın Ortahisar bölgesinde Mahzen Cave Hotel özel ışıklandırması ile bir yıldız gibi parlıyor.

mahzen-cave-hotel-ortahisar-001.jpg
Kayalara özenle oyulan ahşapla kesme taşın birleşmesiyle oluşturulan kemerler, kapılar, stilize sarmaşık veya rozet motifli süslemeler Mahzen Cave Hotel'e farklı bir görünüm kazandırıyor.

mahzen-cave-hotel-ortahisar-002.jpg
ŞÖMİNE VE SICAK ŞARAP KEYFİ

Üzeri rozet motileriyle süslü şömine başında kışın güzelliği yaşanırken, dekorda yer alan kaya ile ahşabın birleşen kokusundan yayılan reçine ve toprak kokusu insana başka duygular veriyor. Kış aylarında şömine başında şarabın anavatanı Kapadokya’nın özel bağlarından toplanan üzümle yapılan sıcak şarap ikramı ise insanın içini ısıtıyor.

mahzen-cave-hotel-ortahisar-008.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-003.jpg
IŞIL IŞIL BİR OTEL

Yaz ayları için üç ayrı terasta yer alması planlanan bambu mobilyalar ve hamak ise otele ayrı bir renk katacak.
Mahzen Cave Hotel, Ortahisar’ın ışıltılı taş kulesi, yanında renkli camii ve çevresinde yine pırıl pırıl parlayan yapıları ile uzayıp giden vadi görüntüsü ile bölgenin en güzel manzarasına sahip bulunuyor.

mahzen-cave-hotel-ortahisar-005.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-004.jpg
GENİŞ VE MANZARALI TERASLAR

Mahzen Cave Hotel, doğa ve tarihin bütünleştiği , peribacaları ile ünlü Kapadokya’nın en huzurlu bölgesi olan Ortahisar’da yer alıyor. Otel, toplam 1000 metrakare arazi üzerinde kurulu olan birbirinden farklı yerden ısıtmalı 13 lüks odası ve geniş manzaralı katlı teraslarıyla bölgenin en güzel manzarasına sahip bulunuyor.
mahzen-cave-hotel-ortahisar.jpg
Wellcome Tours and Travel Başkanı Alpaslan Ünsal Mahzen Cave Hotel’in yönetimini okul arkadaşlarına bırakmış:”Burası hepimizin hayalİ” diyor

ÜNSAL KARDEŞLER VE OKUL ARKADAŞLARI

Antalya’da bulunan Wellcome Tours and Travel Başkanı Alpaslan Ünsal ile Ukrayna’nın Kiev şehrinde acentenin şubesini yöneten kardeşi İbrahim Ünsal’ın birlikte kurdukları Mahzen Cave Hotel yönetiminnde ise kardeşlerin Nevşehir Otelcilk’ten okul arkadaşları görev alıyor. Otel Müdürü Yavuz Koç, Misafir İlişkileri Müdürü Deniz Koç, okul arkadaşlarının kurduğu Mahzen Cave Hotel heyecanını birlikte paylaşıyorlar Ünsal kardeşler ise “Mahzen Cave Hotel sadece bizim değil hepimizin. Biz bu anlayışla buranın en iyi otelini yarattığımıza inanıyoruz” diyor.

mahzen-cave-hotel-ortahisar-007.jpg
mahzen-cave-hotel-ortahisar-006.jpg
BÜYÜLÜ BİR GÜZELLİK SUNUYOR

Alpaslan Ünsal, “Otelde konaklayan misafirlerimize Ortahisar’ın büyülü güzelliğini doya doya yaşayacakları bir ortam sunuyoruz. Tamamen kayalarda oyulan, ahşap ile doğal kayaların buluştuğu bir yapıdır. Özel dizayn edilen ışık sistemi ile otel mücevher gibi etkileyici bir görünüme sahip bulunuyor. Geniş özel dekore edilen 12 lüks odanın tasarımı, kurnalı Türk hamamı ve modern banyosu, jakuzisi misafirlerin uutulmaz saatler yaşamasını sağlıyor.

mahzen-cave-hotel-ortahisar-009.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-010.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-012.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-013.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-011.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-014.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-015.jpg

mahzen-cave-hotel-ortahisar-016.jpg
Kaynak: Ortahisar’ın mücevheri Mahzen Cave Hotel