Kapadokyanın Merkezi konumundaki Ürgüp ilçesinin Ortahisar kasabasında, kalesi, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, Türkiye'nin bir çok turizm merkezinde kasabayı gezmeye gelen kişilerin ilgisini çeken tabela yanında fotoğraf çekme kervanına Ortahisar'da katıldı.

Ortahisar Belediyesi tarafından, Ortahisar seyir tepesine bölgeyi gezmeye gelen yerli yabancı misafirler için fotoğraf çekerek sosyal medya hesabından paylaşabilecekleri "ORTAHİSAR" yazılı bir alan oluşturuldu.

Ortahisar Belediyesinin ilgili birimlerinin planlayarak "Ayşe Mizanoğlu anısına kızı Sevgi Ercan tarafından yaptırılan" tabela seyir tepesine monte edildi.  Ortahisar'a gelen misafirlerin fotoğraf çekinebilecekleri bir alan oluştuğunu söyleyen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, gerek bölgemize gezmeye gelen misafirlerimiz, gerek kasabamızı ziyaret eden vatandaşlarımız kısa süreli durarak bulundukları yeri belirtmek amacıyla fotoğraf çekinecek, bu vesile ile de Kalesi ile ünlü kasabamızın tanıtımının yapılmasına sosyal medya hesabında fotoğrafı paylaşarak katkı sağlayacak.

İlerleyen zamanlarda kasabanın farklı noktalarına da benzer çalışmaları yaptırabileceklerinin altını çizen Belediye Başkanı Ateş, "Ortahisar'ımız herşeyin en güzeline layık. Ortahisarımıza hayırlı olsun. Katkılarından dolayı Sevgi ERCAN hanımefendiye teşekkür ederiz. Bu alanda çekilecek en güzel fotoğrafın sahibine belediyemizden “Balon Turu” hediye. Fotoğraflarınızı 31.12.2019’a kadar belediyemiz WhatsApp hattına gönderebilirsiniz. Seçim belediyemiz Proje Birimi tarafından yapılacaktır." dedi.