Nevşehir - İstanbul arası tarifeli uçak seferleri 04 Haziran Perşembe gününden itibaren başlıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "1 Haziran tarihi itibarıyla Kapadokya bölgesindeki  müze ve ören yerleri ile  tarihi ve turistik merkezler turistlerin ziyaretine açıldı. 04 Haziran 2020 Perşembe günü ise İstanbul-Nevşehir Kapadokya Havalimanı karşılıklı uçuşa başlıyor... Şimdi, 'Tatil için vakit Kapadokya vakti' Herkesi Kapadokya'ya davet ediyoruz" dedi.

Açıkgöz açıklamasında; "‪Eşsiz güzelliklerin diyarı #Kapadokya’mıza ve peribacaları ile bezenmiş masalsı diyarlarımızı gezmeye yerli ve yabancı tüm konuklarımızı bekliyoruz‬. 04 Haziran 2020 Perşembe günü İstanbul-Nevşehir Kapadokya Havalimanı karşılıklı uçuşa başlıyor..." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe de, "Yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle bozulmamış doğal yapısı ve tarihiyle eşsiz güzelliklerin diyarı Kapadokya'mıza bu geçirdiğimiz zorlu günlerin ardından başlayan normalleşme sürecinde gezmeye yerli ve yabancı tüm misafirlerimizi bekliyoruz. Bu arada unutmayın ilk uçuş Türk Hava Yolları ile 04 Haziran 2020 Perşembe günü İstanbul-Nevşehir Kapadokya Havalimanı karşılıklı başlıyor" dedi.