AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız, Nevşehir İl temsilcisi olarak atanan Ali Murat Yıldız,  Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve Nevşehir Kapadokya bölgesi turizmcileri ile Ürgüp Ayvalı Köyü'nde ki Gamirasu Hotel’de bir araya geldi.

Düzenlenen  istişare toplantısında konuşan Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız, Turizm Tanıtma Platformu’nun çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantı sonunda Yıldız, TUTAP olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türkiye'mizin Uluslarararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmaların en üst düzeyde edevam edeceğini söyledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz konuya ilişkin yaptığı  açıklamasında; "Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız, Nevşehir İl temsilcisi olarak atanan Ali Murat Yıldız ve Nevşehir turizmcileri ile Gamirasu Hotel’de bir araya geldik.‬ ‪“Türkiye’nin turizmde dünyaya açılan kapısı Kapadokya’yı hep birlikte tanıtmaya ve geliştirmeye devam. Sevdamız Nevşehir “ dedi.

Toplantıya, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftci, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Gürbüz Dinç,