Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen 3. Turizm Şûrası kapsamında 13 başlıktan oluşan Tebliğler Kitabı Konaklama sektöründe KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’ den Yrd. Doç. Dr. Eda Özgül Katlav tarafından hazırlanan "Butik Otelcilik: Kayakapı Kültürel Ve Doğal Çevre Koruma Ve Canlandırma Projesi " Tebliğler Kitabı’nda yer buldu.

Konuya ilişkin KAPTİD Başkanı Yakup Dinler yaptığı açıklamasında; "Kültür ve Turizm Bakanlığınca, "15 yıl aradan sonra 'Tam zamanı' sloganıyla düzenlenen 3. Turizm Şûrası kapsamında; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’ den Yrd. Doç. Dr. Eda Özgül Katlav ile beraber hazırladığımız “Butik Otelcilik: Kayakapı Kültürel ve Doğal Çevre Koruma ve Canlandırma Projesi Örneği” Tebliğler Kitabı’nda yer aldı. Elbette en büyük pay değerli Hocama ait kendisine çok teşekkür ederim " dedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’den Yrd. Doç. Dr. Eda Özgül Katlav ise ;" Yakup bey ben desteğiniz için çok teşekkür ederim. Kayakapi projesini hayata geçirip Nevşehir'e yapmış olduğunuz katkılar için size ve ailenize çok teşekkür ederim" dedi.

3. Turizm Şûrası Bilim Kurulu Başkanı Tuna Teşekkür etti.

3. Turizm Şûrası Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muharrem TUNA,  3. Turizm Şûrası kapsamında gönderilen tebliğler 3. Turizm Şûrası Bilim Kurulu üyelerince titiz bir şekilde değerlendirilmiştir. Değerlendirme sürecinde, Şûra kararlarına katkı başta olmak üzere on farklı kriter temel alınmıştır. En az iki hakemin değerlendirmesi sonucunda kabul edilen tebliğler 3. Turizm Şurası Tebliğler Kitabı'nda neşredilmiştir.
    
Türkiye turizminin geleceğinin şekillendirileceği, çıktıları ile turizm stratejilerinin güncelleneceği Şûraya yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Muharrem TUNA
3. Turizm Şûrası Bilim Kurulu Başkanı

Konaklama sektörü: BUTİK OTELCİLİK: KAYAKAPI KÜLTÜREL VE DOĞAL ÇEVRE KORUMA VE CANLANDIRMA PROJESİ ÖRNEĞİ
Eda ÖZGÜL KATLAV- Yakup DİNLER