Nevşehir'de hacı adaylarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. Konuya ilişkin Nevşehir'in ilk yerli Hac ve Umre firması Hatem Tur'dan yapılan açıklamada hac kuralarının, 09 Ocak Perşembe günü saat 21:00'de Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda çekileceği duyuruldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleşecek 2020 hac kuraları için vatandaşlarin araştırmaları ilgiyle devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı takvimine göre hac kuraları 09 Ocak Perşembe günü saat 21:00'de çekilecek ve hacı adayları için bu anlar heyecanlı dakikalara sahne olacak.

Kura, hacı adaylarının kayıt yaptırdıkları iller bazında “Oda Tercihli” veya “Otel Tercihli” hac konaklama türlerinde sıralamaya konulmaları şeklinde çekilecek. Kura sonuçlarında asil ve yedek tasnifi yapılmayacağı gibi Diyanet ve acente ayırımına da gidilmeyecek.

Çekilecek kurada 'Kesin Kayıt Hakkı' elde edenler, 13-24 Ocak 2020 tarihleri arasında kayıtlarını yaptıracaklardır.

13 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 08:00'den itibaren www.hac.gov.tr adresindeki “Kesin Kayıt Belgesi" linkinden e-Devlet kimlik doğrulama sistemi ile kendilerine ait e-Devlet şifreleriyle giriş yaptıktan sonra “Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonunu" veya “Acenta Organizasyonunu" tercih ederek “2020 Yılı Hac Organizasyonuna Kesit Kayıt Yaptırabilir" belgesini alacaklardır.

Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin.

"Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin..."

Hatem Turizm - Hasan Hüseyin Karakaya

Adres: Yeni Mahalle. Okul Sokak. No: 27/ 1 Nevşehir

Telefon: 0 384 212 99 96

GSM: 0543 453 50 50

https://www.facebook.com/hatemturizm

Firmamız Diyanet Onaylı A Grubu Hac Umre seyahat acentasıdır.