Dorak Holding yatırımlarının yanı sıra dini bayramlarımız ve özel günlerde gösterdiği hassasiyetle takdir toplamaya devam ediyor.

Kapadokya bölgesine yaptığı yatırımlarla bir çok vatandaşa iş imkanı sağlayan Dorak Holding, adeta bölgemizde turizmin lokomotifi konumunda. Bir çok dünyaca ünlü markayı bölgemize taşıyan Holdingin bölge turizmine katkısı tartışılamaz konumda.

1500 aileye temel gıda yardımında bulunan Dorak Holdingin manevi duyguların kabardığı bu günlerde paylaşma ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunun da bir kez daha anlaşıldığı görülüyor.

Veren el alan elden üstündür hadisinden de anladığımız üzere insanların maddi durumları iyi ise maddi durumları düşük olanlara yardım etmelidir.Şayet İslamiyet yardım etmeyi emir haline getirmiş ise bunu gönüllü yapmak ve fakir insanlara yardım etmek gerekir.Bu çok sevap ve hayırlı bir iştir.Bu nedenle vermek ve Allah’ın bize verdiklerini olmayanlar ile paylaşmak Allah katında çok değerli bir davranıştır.

Yardımların kime yapıldığı gizli tutulmalı ama bu yardımları da durumu iyi olanların örnek alması açısından duyurulması da çok önemlidir.