Kalabalık yerlerde tuvalet ihtiyacı önemlidir ve Mestem ile mobil tuvalet ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Taşınabilir ya da gezebilen bu sistemler organizasyon sahiplerinin de iyi şekilde ağırlanmasına katkı sağlar.  Kurumsal olarak uzun zamandan beri taşınabilir ve gezebilir karavan tuvalet gibi ürünlerin kiralama hizmetini veren firmamız,  beklentilerinize yanıt verecektir. Konser alanları, fuar ve festivaller, kurban kesim yerleri, reklam filmi çekimleri ya da kalabalık birçok yerde bu tuvaletler hijyenik ve konforlu yapılarıyla avantaj sağlar. Ayrıca engelli mobil tuvalet kiralama için de aynı şekilde ürünlerden yararlanabilirsiniz. Seçeneklerimiz oldukça fazladır.

Engelli Mobil Wc Özellikleri

Standart tuvaletler yanında engelli mobil tuvalet talepleriniz olduğunda da firmamıza başvuru yapabilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış bu tuvaletlerde tekerlekli sandalye kullananlar için kolaylık sağlanmaktadır. Bir el rayıyla donatılan bu tuvaletlerde kabin erişimi de konforludur. Bu tuvaletlerin yüksekliği 220 cm genişliği de 155 cm kadardır.

Diğer Mobil Tuvalet Çeşitleri

Mobil tuvalet çeşitleri içinde firmamızdan şu türleri de kiralayabilirsiniz: VIP mobil tuvalet, konforu artırılmış mobil tuvaletlerdir. Ağırlık 80 kg, derinlik 120 cm, genişlik 110 cm, yükseklik 229 cm kadardır. İç mekânda kullanılan malzemeler standart mobil tuvaletlere göre daha gösterişlidir.  Standart tip mobil tuvaletler de daha çok festival, kutlama ve konserlerde tercih edilen ve daha çok halka yönelik tuvaletlerdir. Bu tuvaletlerin ölçüleri vıp mobil olanla aynıdır ve iç malzeme ile görüntüde farklılık vardır.

Karavan Tuvalet Nedir

Karavan tuvalet ve sahne arkası özelliği olan araçlardan da yararlanabileceğiniz Mestem kiralama firmamız kapsamlı şekilde beklentilerinize yanıt vermeyi hedefler. Gezici araçların iç donanımı sayesinde görüntü ve kullanım açısından siz de fayda sağlayabilirsiniz. Karavan araç içerisine hazırlanan özel kullanım alanları ile bu ürünler epey popülerdir.